Fantastisk 8,3
baseret på 669 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 669 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 8,3
  • Beliggenhed 9,2
  • Værelsets komfort/standard 8,6
  • Personalet 8,3
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

Thitima fra Thailand
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i oktober 2013
close to meeting locations
bigger room than other hotels, comfortable bed & pillows, spacious bathroom
Good. It'd have been better if there's free wifi in the room.
Anmeldt 13 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

PEI fra Malaysia
Forretningsrejsende
G600 LKF Superior
Boede 3 nætter i september 2013
Reasonably Good Hotel for Business Trip
Nice room, good location, comfortable environment
Good service with upgraded room and friendly staff to assist. Easily access.
Anmeldt 11 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ove fra Norge
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i oktober 2013
Good location and good service
Design, location, service
The hotel is very good, and I was upgraded to an even better room without asking. The rooms are very nice and the staff very Professional and good. The main drawback with the hotel is the noise from the party zones around the hotel, but this time they moved me to a more noisefree room, because they had a good internal system to pick up this from my last stay. Very good place to be!
Anmeldt 31 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

peter fra Storbritannien
Par
G600 LKF Superior
Boede 6 nætter i oktober 2013
Super large and confortable room
central location, large rooms, confomfortable bed
Anmeldt 29 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Brody fra USA
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i oktober 2013
One night stay on a Friday night
Great bed, spacious and excellent location
Great stay. Friday nights are pretty rowdy. Noise was loud even at the 25 floor. Room was great except the design of the shower/tub was awkward and water pressure was weak.
Anmeldt 22 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Andrew fra Australien
Par
G600 LKF Deluxe
Boede 2 nætter i oktober 2013
We had a relaxing stay in an impressive room
Close to Central and eating spots, and the large room
We were impressed by the view from our room and the closeness to restaurants and entertainment. It is certainly located in a happening part of Hong Kong so should appeal to many. We were concerned we wouldn't sleep because of the street level noise at night but it wasn't an issue.
Anmeldt 21 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ove fra Norge
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i oktober 2013
Nice design hotel
Design, location, service
Very good, and this is a nice business party or leasure hotel for solo travellers or couples in the middle of the party area of Hong Kong. Some noise at times in rooms. Nice restaurant and outdoor porch rooftop bar. Very close to Soho, - you simply walk 3 minutes from the hotel and you are there. Enjoyed my stay at this hotel!
Anmeldt 18 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Margaret fra Canada
Rejsende alene
G600 LKF Superior
Boede 2 nætter i september 2013
good service, comfortable room, good location
good service, comfortable room, good location
Anmeldt 03 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chia fra Singapore
Forretningsrejsende
G600 LKF Superior
Boede 3 nætter i september 2013
It was an amazing stay !
Superb location for bar hopping
I was impressed by the room size and also the price is definitely value for money for such a Hotel in Hong Kong
Anmeldt 02 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Natcharee fra Thailand
Gruppe
G600 LKF Superior
Boede 2 nætter i september 2013
Best location for clubbing
Location, room services, facilities
It's such a great location for the tourists who love clubbing as there are many clubs along the street
Anmeldt 26 september 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: