Fantastisk 8,3
baseret på 669 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 669 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 8,3
  • Beliggenhed 9,2
  • Værelsets komfort/standard 8,6
  • Service 8,3
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

Cecilia fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior
Boede 2 nætter i februar 2016
Easy access
Love the location and convenience of this hotel. Stay there every time I visit Hong Kong.
Anmeldt 16 juni 2016

Michael fra USA
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i juni 2016
great!
everything was top notch but no wifi in room and no minibar. odd. otherwise super nice place.
Anmeldt 09 juni 2016

nina fra Taiwan
Gruppe
Superior
Boede 1 nat i juni 2016
Perfect !
Perfect !
Anmeldt 05 juni 2016

David fra Storbritannien
Par
Superior
Boede 1 nat i maj 2016
They tried to charge us HK$150/room for wifi. This
Nothing more to add
Anmeldt 31 maj 2016

HYUNJU fra Sydkorea
Rejsende alene
G600 LKF Superior
Boede 3 nætter i maj 2016
Great Location for LKF clubbing
It is all about the location. Very close to every clubs and lounges. The room was nice, and kinda larger than any other hotel rooms in Hong Kong. Of course it is very noisy around the hotel every weekend. I guess this is a good hotel only for clubbers.
Anmeldt 16 maj 2016

Mei fra Singapore
Par
G500 LKF Superior med kingsize-seng
Boede 1 nat i maj 2016
Generally a good hotel
Hotel was very good in general. But location was not that ideal in that it's up a hill and cabs will not drive us up so we had to hike up everyday. Staff were mostly friendly and helpful, except 1 female staff who was a bit rude and not helpful at all. Didn't get her name though. Otherwise a good stay.
Anmeldt 11 maj 2016

Xiaoming fra Kina
Forretningsrejsende
Superior
Boede 1 nat i december 2015
Ok
Ok
Anmeldt 26 april 2016

Sergio fra Australien
Forretningsrejsende
G600 LKF Superior
Boede 3 nætter i april 2016
Good spot but that's where it stops.
Just make sure that you bring a big fat wallet with you because everything is at a extra cost even the water that you brush your teeth with. I found this to be a Joke and unheard of.
Anmeldt 24 april 2016

Mario fra Schweiz
Forretningsrejsende
Superior
Boede 5 nætter i marts 2016
Always a great location
Good value for money, clean and extremely convenient. Surprise it's not noise.
Anmeldt 06 april 2016

Mariana fra Macao
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i april 2016
Unexpected surprise
Staff were friendly, good value for money and more so, thank you for the unexpected upgrade. Felt very spoilt
Anmeldt 04 april 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: