Fantastisk 8,1
baseret på 1981 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 1981 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,5
  • Faciliteter 8,5
  • Beliggenhed 8,1
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Personalet 8,3
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

wenkai fra Kina
Rejsende alene
Deluxe på premium etage
Boede 2 nætter i september 2014
Nice place to stay in HK
Location , clean, fruits
Best location for a nice walk in the evening to the Victoria port ! Near the hotel there are agnis b cafe & Starbucks coffee.
Anmeldt 17 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Leslie fra Singapore
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i september 2014
great hotel
room size, comfort, location
Excellent
Anmeldt 17 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Alec fra USA
Familie med små børn
Boede 3 nætter i september 2014
Great stay and highly recommended..
1. Great location. 2. Very freindly, helpful and professional staff. 3. Very good gym, swimming pool, and residence club
Our family had a really great stay at this hotel. The staff was very friendly and polite, great amenities and location.
Anmeldt 15 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ADEYINKA fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i september 2014
FIRST CLASS
The room , heated toilet which made midnight going to the loo a pleasure. the food was just to die for. will like to return now. including a very cool location. it met all my needs . thank you.
My stay was okay. it is a good enough hotel for a business trip. my point is that if you are going to offer free breakfast do so with edible food. the food was the previous nights dinner left over. even eggs were made in advance giving you all cold food. rooms were only hald cleaned with dirty lenin forgotten in the room. whats best about this entire experience is AGODA.COM
Anmeldt 13 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YU fra Taiwan
Forretningsrejsende
Premium Floor Deluxe Harbour View King or Twin Room
Boede 1 nat i februar 2014
good
New World Millennium Hong Kong Hotel
Anmeldt 12 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

gayondato fra Singapore
Rejsende alene
Boede 3 nætter i august 2014
value for money
confort, easy access to airport and restaraunt and
Generally am satisfied
Anmeldt 11 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

robby fra Indonesien
Familie med små børn
Premium Floor Deluxe Harbour View King or Twin Room
Boede 3 nætter i oktober 2013
Good stay with good view
The view to the harbour
Overall it was a good stay, the room is big and the view to the harbour is awesome
Anmeldt 24 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

sok fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe på premium etage
Boede 1 nat i november 2013
nice and comfortable hotel
clean room, comfortable, newly refurbished
overall this is a very good hotel. clean and comfortable. newly refurbished.
Anmeldt 23 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ivan fra Singapore
Par
Deluxe på premium etage
Boede 1 nat i november 2013
Good hotel
location, cost, staff helpful
Anmeldt 18 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Zhao fra Canada
Rejsende alene
Deluxe på premium etage
Boede 1 nat i juni 2014
Great stay
Location, staff, spacious room and free wifi
As an old 5-star hotel, it maintains quite good to give a comfortable feeling to the guests. For the price we paid, we are quite happy with everything. The room is large which is a luxury in hk. Location very close to everything while offering a reasonable price. Overall we were quite happy with the stay.
Anmeldt 04 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: