Fantastisk 8,1
baseret på 1977 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 1979 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,5
  • Faciliteter 8,5
  • Beliggenhed 8,1
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Personalet 8,3
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

Pui fra Hongkong
Par
Deluxe Floor Deluxe Harbour View King or Twin Room
Boede 1 nat i september 2016
Nice
Very clean and tidy, good view
Anmeldt 08 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Loh fra Singapore
Rejsende alene
Deluxe på premium etage
Boede 2 nætter i august 2016
Just ok
Receptionists are friendly, but room pellow are to soft and blanked are to think. When Shower the water don't flow well in to the pipe hold .
Anmeldt 08 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

teruhiko fra Japan
Par
Residence Club Deluxe King or Twin Room
Boede 1 nat i september 2016
Next time I will use this hotel!
I like this hotel 14th floor club room !
Anmeldt 06 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Karla fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe Floor Superior Twin Room
Boede 4 nætter i september 2016
Not bad of a stay.
For the price, it is great.
Anmeldt 06 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

KOK fra Singapore
Par
Deluxe på premium etage
Boede 1 nat i august 2016
nice
very nice hotel and good location
Anmeldt 06 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sami fra Finland
Par
Residence Club Deluxe King or Twin Room
Boede 3 nætter i august 2016
Bed bugs?
I got bed bug bites during our three night stay! Mold problem was not too bad but not worth the price we payed!
Anmeldt 02 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

REBECCA fra Australien
Par
Deluxe på premium etage
Boede 4 nætter i august 2016
Old run down
Hotel room was old and needed up doing Staff were untrained especially the concierge No life to the hotel, especially on reception Quite dull and boring Bar on top level was good with good views
Anmeldt 02 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YUE fra Canada
Familie med store børn
Deluxe Harbour-suite
Boede 4 nætter i august 2016
No complaints
This time was the nicest experience living here. Good service, nice harbour view, clean, and comfortable. Will be here next time.
Anmeldt 25 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kwok fra Storbritannien
Familie med små børn
Premium Floor Deluxe Harbour View King or Twin Room
Boede 2 nætter i juli 2016
5*hotel
Their isn't much I can complain about. The only thing I can say is the room can do with a refurbishment. It's still look quite good tho
Anmeldt 02 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yan fra Malaysia
Par
Deluxe Floor Deluxe King or Twin Room
Boede 2 nætter i juli 2016
good location
location is good, wifi is fine for us. Breakfast not much choice.
Anmeldt 02 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: