Fantastisk 8,8
baseret på 129 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 129 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,1
  • Faciliteter 8,8
  • Beliggenhed 9,5
  • Værelsets komfort/standard 9,0
  • Service 9,0
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 8,4
Sortér efter

Anna fra Canada
Par
Terrace-suite
Boede 1 nat i juli 2015
Amazing stay
Personalized service, staff were amazing and aimed to please, lovely room
We had a really lovely stay here. It was our anniversary so they delivered a lovely cake for us and they really made our stay memorable. We loved the location and the staff were very good! We had to wait a bit to check in but they bought us lunch while we waited. We were quite impressed with the service!
Anmeldt 26 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nigal fra Macao
Rejsende alene
Terrace-suite
Boede 1 nat i april 2014
Good location, Featured, Comfortable
featured, good location, high tech, nice food
Anmeldt 04 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jackie fra Hongkong
Rejsende alene
Silvermine suite - Signature romantisk bryllupsrejse værelse
Boede 1 nat i februar 2015
a beautiful experience
excellent service. very helpful and friendly staff. beautiful colonial house
Anmeldt 22 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dominic fra Filippinerne
Familie med store børn
Corner-suite
Boede 2 nætter i december 2014
Historic & well maintained
The building itself, the balconies, historic value & preservation. Views.
Excellent!
Anmeldt 03 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yan fra Hongkong
Gruppe
Corner-suite
Boede 1 nat i februar 2014
Nice view room with terrace
Best view, terrace and ambient
I have an enjoyable stay in hullett house even I have some leaking problem, the counter staff help me a lot and I love the suite so much
Anmeldt 20 november 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dora fra Hongkong
Par
Terrace-suite
Boede 1 nat i oktober 2014
A special treat
Location, rooms and attention to detail.
It was our 10th wedding anniversary. We had some hiccups at check-in but the staff and hotel more than made up for their mistakes. They treated us to lunch on the house and delivered a very yummy anniversary cake to our room. The room was very unique. All in all, a very enjoyable stay.
Anmeldt 20 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

joonguk fra Sydkorea
Forretningsrejsende
Terrace-suite
Boede 2 nætter i maj 2014
Best hotel ever.
Good location
Best hotel ever at kowloon, HK
Anmeldt 18 juli 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Shun fra Kina
Par
Terrace-suite
Boede 1 nat i juni 2014
Not value for money at all
Huge room, balcony
TV not working on the next morning, unfriendly switches in the room, cold breakfast
Anmeldt 30 juni 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Soohyang fra Sydkorea
Rejsende alene
Terrace-suite
Boede 1 nat i juni 2014
good location, friendly staff
heritage building, quiet and big room, nice terrace
it was a good memory
Anmeldt 22 juni 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SYAHIDAH fra Singapore
Forretningsrejsende
Corner-suite
Boede 3 nætter i april 2014
Fantastic
Staffs were extremely attentive. Hotel was very clean.
It was pleasant. Staffs were extremely helpful.
Anmeldt 14 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: