2015
Rigtig godt 8,0
baseret på 8021 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 8021 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Personalet 8,3
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

KIMUN fra Sydkorea
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og havneudsigt
Boede 2 nætter i juni 2016
Recommendation
Close to every public transportation; MTR, Ferry Terminal, Tram Station, Bus station, Taxi. Great Harbor view, clean room condition
Anmeldt 20 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

pin fra Taiwan
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i februar 2016
good
good
Anmeldt 19 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yimeng fra Singapore
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i juni 2016
Everything is good except for location
A bit far away from mTR
Anmeldt 18 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wen-Ling fra Taiwan
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og havneudsigt
Boede 3 nætter i juni 2016
Good location, Perfect view
.
Anmeldt 17 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rudyanto fra Indonesien
Familie med små børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 5 nætter i juni 2016
It is not recommended for family trip
Overall ok, need to improve the hotel staff
Anmeldt 17 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Douglas fra Canada
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i juni 2016
A Nice Bit of Home
The hotel is a smaller scale, it has really friendly staff who remember you form previous trips (i.e.: not much staff turnover n HK is a good thing) . I use the Starbucks downstairs a lot. A small bar off lobby on 5th floor has cold beer not ap. They are efficient, the rooms are very clean. They could use a small gym for stretching the travel out. But not he tram line, near subways and always cabs available. Only 1 minutes to HK Airport Express, and a 5 minute walk to Macau/China ferries. Price value is excellent for this city. It has become my new favourite in a city I previously lived in for decades, Doug Sheridan
Anmeldt 17 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

sun fra Sydkorea
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i juni 2016
Good choice
This is second time i visited here. Good location and cleaned room. But hair dryer must be changed.(it's getting hot easily)
Anmeldt 12 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

BRIAN fra Malaysia
Gruppe
Standard-dobbeltværelse med havneudsigt
Boede 2 nætter i juni 2016
Location superb, close to tram and MTR Station
It's a bit far to walk to the MTR station, so ask staff to guide you on the tram system
Anmeldt 10 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

婉寧 fra Taiwan
Familie med store børn
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i juni 2015
good
good
Anmeldt 08 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHIOUSAN fra Malaysia
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i juni 2016
So so
It's far from MTR station , but if u able to walk , you may walk to many place of interests, including Macau ferry terminal . Staff is not so polite.
Anmeldt 06 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: