2015
Rigtig godt 8,0
baseret på 8022 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 8022 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Personalet 8,3
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Jun fra Sydkorea
Par
Standard-dobbeltværelse med havneudsigt
Boede 1 nat i maj 2016
excellent value for the money
Clean room, nice view
Anmeldt 09 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

joohyung fra Sydkorea
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i maj 2016
Great to stay
near sheng wan station, tram and cotai ferry terminal. Perfect location for us.
Anmeldt 09 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Valerie fra Australien
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 5 nætter i april 2016
Very friendly and helpful staff.
We were made very welcome, and the staff assisted us many times with trams, buses and train details. The rooms were very comfortable and spotless at all times. Good choice.
Anmeldt 06 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YUN fra Taiwan
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 3 nætter i april 2016
nice
Everything is good, love the room and the location, only one thing bothers me a lot. My mom couldn't speak English, while checking in she spoke both Mandarin and Cantonese, but receptionist insisted to speak in English. I mean... why? I am pretty sure the receptionist can speak Cantonese. BUT! The house cleaning lady was very very nice, I love her!
Anmeldt 06 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Pailin fra Thailand
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i maj 2016
Good
Good
Anmeldt 06 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Elynnie fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard-værelse med queensize-seng samt udsigt ud over byen
Boede 8 nætter i april 2016
Good location
Good location - walking distance to Queen Street tram station. MTR Sheung Wan and Shun Tak Centre. The hotel lobby on 5th Floor and do walk away few metres from the entrance if you want to hail a taxi as the entrance area is usually blocked by trucks for uploading/offloading goods especially in the morning. The area is usually quiet at night and need to walk further for restaurants/food. Please note the hotel umbrella is for sale only.
Anmeldt 04 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Annie fra Kina
Forretningsrejsende
Standard-værelse med queensize-seng samt udsigt ud over byen
Boede 4 nætter i april 2016
good.................................................
good.................................................
Anmeldt 04 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

jessica fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 4 nætter i december 2015
very good
this is my 3rd time staying at this hotel. so far so good . everything is convenient . places that i want go go is near and easy to get a cab . train station is just 5min walk. just that the room is a bit small but the rest is ok.
Anmeldt 03 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Koay fra Malaysia
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og havneudsigt
Boede 3 nætter i december 2015
GOOD LOCATION
nearby tram station, nearby famous Dimsum Restaurant, good view from high floor room.
Anmeldt 01 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

lisa fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard-værelse med queensize-seng samt udsigt ud over byen
Boede 1 nat i april 2016
good overall
this hotel location is near to dried seafood area. if you are looking for dried seafood, very convenience hotel for this purpose. amble of choice and walking distance to each shop.
Anmeldt 29 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: