2015
Rigtig godt 8,0
baseret på 8022 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 8022 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Personalet 8,3
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

CHIU fra Taiwan
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i marts 2016
Good
Good
Anmeldt 04 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mong fra Singapore
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i maj 2015
Nice Stay
Have used this hotel a couple of times, like the location; Eateries around the vicinity. Will return
Anmeldt 03 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

MingYin fra Taiwan
Rejsende alene
Standard-dobbeltværelse med havneudsigt
Boede 3 nætter i marts 2016
Excellent bay view
Facilities are poor though
Anmeldt 02 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Arif fra Indien
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i marts 2016
Good location
All ok just bathroom was bit small which is ok as solo traveler. Mtr is just at 5 mins distance overall good experience
Anmeldt 02 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Thanyatip fra Thailand
Familie med store børn
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i marts 2016
Comfortable
comfortable, easy to get to the mass transportation
Anmeldt 01 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Neha fra Australien
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 5 nætter i marts 2016
Awesome
I loved staying at Ibis. It was central to a lot of places. Room were very small but cosy. Would stay again for sure.
Anmeldt 01 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Carmen fra Macao
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i marts 2016
location and price reasonable
good for a short trip
Anmeldt 31 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

HUAI-WEI fra Taiwan
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 2 nætter i marts 2016
Good
Good
Anmeldt 30 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ma.Rosalina fra Filippinerne
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 2 nætter i marts 2016
NICE AND GOOD
NICE AND GOOD SERVICES
Anmeldt 30 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Donel fra USA
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i marts 2016
Location depending on what you want in HK
Clean & small room/bathroom, double-bed size but this typical size for almost 3-star hotels in HK. Price is cheaper compare to others. I personally like other 3-star hotels chain in the area, since they gives better amenities. Closest MRT Station is Sheung Wan, about 15 minutes leisure walk. The surrounding area is known for wholesale dried seafood goods & herbal medicines so u will past all these stores. There's Shun Tak Center (mall) nearby other than that not much going-on in this area. If you don't care to go to any shops then the place is good for you.
Anmeldt 29 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: