2015
Rigtig godt 8,0
baseret på 8021 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 8021 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Service 8,3
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

U fra Macao
Par
Standard-værelse med queensize-seng samt udsigt ud over byen
Boede 1 nat i marts 2016
clean and reasonable in price
Nice hotel
Anmeldt 28 marts 2016

Jessica fra Taiwan
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i marts 2016
Visiting daughter in HK
Booked the place for my parents cause it's right down the street where I live. Room is spacious, location is very easy to access. Close to many good restaurants, bars and cafes. Very good stay!
Anmeldt 28 marts 2016

CHAE fra Sydkorea
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 2 nætter i marts 2016
Better than average reasonable hotel in HK
Not far from Sheung Wan station. Clean and convenient. Almost staffs can speak English. Satisfied.
Anmeldt 27 marts 2016

Ivy fra Malaysia
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 2 nætter i januar 2016
Quiet Area
Ibis Hong Kon Central & Sheung Wan was a nice stay. A short walk from the mrt station, and very near some interesting traditional food shops. The room was small, though expected in Hong Kong. Convenient with the airport shuttle bus to and from Hong Kong Station.
Anmeldt 27 marts 2016

Madeleine fra USA
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i marts 2016
Perfect for a short stay
First time in Hong Kong, too bad the weather did not cooperate, liked the hotel and the free shuttle service.
Anmeldt 26 marts 2016

Hao fra Kina
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og havneudsigt
Boede 2 nætter i marts 2016
Fairly good
Everything was working and helpful staffs, the room was small but it is a fair price in Hong Kong.
Anmeldt 21 marts 2016

NG fra Malaysia
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 4 nætter i marts 2016
Will Be Back Again
Iblis Hotel has very good housekeeping. The room is always clean during my 4 days stay..It is value for money if booking during promotion period. It is walking distance to Macau Ferry Terminal however, it is far away from the nearest MTR station. There is only one bottle of mineral water provided each day. Every time I need to call to request another bottle for two of us. It will be good if the hotel can automatically provide sufficient drinking water for all the guest.
Anmeldt 18 marts 2016

Yen fra Malaysia
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 4 nætter i marts 2016
comfort & clean room
good location, clean room, value for money
Anmeldt 17 marts 2016

LOUIS fra Canada
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 1 nat i marts 2016
OK
OK
Anmeldt 17 marts 2016

Hafidz fra Malaysia
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i marts 2016
A Great City Hotel in Hong Kong
Location, Pricing, Harbour View Room.
It was great with the location, view and right in the central area of Hong Kong Island.
Anmeldt 15 marts 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: