2015
Rigtig godt 8,0
baseret på 8021 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 8021 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Personalet 8,3
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter

Tay fra Singapore
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 4 nætter i januar 2016
Review on my stay
Price only
It was a little far from MTR. The hotel staff was not able to assist in booking any big taxi.
Anmeldt 19 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Pakorn fra Thailand
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og havneudsigt
Boede 2 nætter i januar 2016
Good
Location
Anmeldt 18 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Peter fra Australien
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 3 nætter i januar 2016
Comfortable and well located to Cat street market
Size of rooms, decor, Starbucks downstairs
Nice comfortable hotel however good food was a little walk away. Shopping was at least 20 minutes walk.
Anmeldt 17 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Martin fra Tyskland
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 9 nætter i september 2015
Nice location, modern and comfortable rooms
Location, comfort, cleanliness
Ibis is a very nice place to stay in Hong Kong. Located in Sheung Wan it it is located very close to some of Hong Kongs old landmarks as well as to modern Hong Kongs attractions.
Anmeldt 14 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Andre fra Singapore
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i januar 2016
Typical IBIS
Fuss free, good necessities, clean
It provides what you normally expect of the IBIS branding. However, the location is quite far away from the IFC. I do strongly recommend taking the complimentary shuttle bus from Hong Kong station, instead of carrying your luggage all by yourself trying to find your way to the hotel.
Anmeldt 11 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sakjit fra Thailand
Familie med små børn
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i december 2015
Good value hotel
Free shuttle bus to and from Hong Kong Station, close to tourist area
Well situated, good value hotel giving easy walking access to Central tourist area. The best thing is Free shuttle to and from Hong Kong Station. I am so sure that I forgot my stuff in the room, but the hotel said they could not find it in the room.
Anmeldt 11 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Virginie fra Frankrig
Familie med små børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 2 nætter i januar 2016
hotel ok pics of the room are way nicer then it is
the location near central, the view, room ok
We were just ok with the rooms knowing HongKong standards and prices. We were two couples with a 2yrs old baby. The people working there were really nice and helpful though. What disappointed us with the room was that it looked really nicer and bigger on the pics... The mtr is 10min away from the hotel then you have 10more min to reach its entrance. So 20min away.
Anmeldt 11 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ting-Chang fra Canada
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 3 nætter i marts 2015
Spectacular View
View, view and bed
The best thing about Ibis is the view. It was wonderful waking up to such a view. The bed was by far one of those that I fall fast asleep.
Anmeldt 09 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

dave fra Singapore
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i oktober 2015
Standard hotel that meets basic expectation
spacious room, near ferry terminal, quiet
Anmeldt 05 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yoke fra Malaysia
Familie med store børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og havneudsigt
Boede 2 nætter i januar 2016
good location
location, airport express shuttle,
I liked it near the seafood shops. However the rooms were tiny. Cleanliness is OK but noticed some fungus/uncleaned dirt in bathroom. free shuttle bus if you take train was great.
Anmeldt 04 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: