2015
Rigtig godt 8,0
baseret på 8021 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 8021 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Service 8,3
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Joey fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i november 2015
Great!!
Location, staff is friendly n room is comfortable.
Great!!
Anmeldt 26 november 2015

beomryun fra Sydkorea
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 3 nætter i november 2015
It was valuable choice!!!
BEST Location from Tram and Subway Station , Kind Reception , calm mood
There was no serios problem.
Anmeldt 26 november 2015

Sungu fra Sydkorea
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 3 nætter i november 2015
Good
Reasonable price, good location, convinient
Anmeldt 26 november 2015

Danny fra Taiwan
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 3 nætter i november 2015
abc
abc
Anmeldt 26 november 2015

Max fra Tyskland
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i november 2015
best value
value, view, location
small rooms, but with all the essentials. All transportation you need is nearby. Book the harbour view, its worth it.
Anmeldt 26 november 2015

Max fra Tyskland
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i november 2015
Best choice
small rooms, good location, wifi
can only recommend staying at this hotel.
Anmeldt 26 november 2015

Yunju fra Sydkorea
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i november 2015
It was pleasure to stay there
cleaness in the room , kindness of staffs , location
I just stayed there for a night. The room was bigger than I expected. I was so thankful that I could keep my luggage til my flight time after check-out. Unless they keep my stuff,It couldn't be possible to enjoy the rest of the day in Hong Kong.
Anmeldt 23 november 2015

Mark fra Filippinerne
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i november 2015
Best budget hotel in HK
Perfect location. Clean. Friendly staff.
Anmeldt 22 november 2015

Aleni fra Filippinerne
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 3 nætter i november 2015
GREAT
Location, Starbucks, Accessible
I LOVE THIS HOTEL.
Anmeldt 20 november 2015

Pinhong fra Malaysia
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 3 nætter i november 2015
Good location for those leisure traveler
Location, friendly staff, and room cleanliness.
Good location (just 5 mins walk from Sheung Wan MTR)and easy access to HK station via free shuttle on the return trip to HK international airport. The bus (free shuttle) just stop beside the hotel. The staff assist for online flight check in with printed copy. Furthermore, they are always ready for any direction and good eating place recommendation. The washroom equip with GROHE shower head and faucet. Although the room look small, but all the necessary items is ready for guest.
Anmeldt 18 november 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: