2015
Rigtig godt 8,0
baseret på 8022 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 8022 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Service 8,3
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

YA-LAN fra Taiwan
Par
Standard-dobbeltværelse med havneudsigt
Boede 2 nætter i oktober 2015
Worth to stay!
Great harbor view, great service and location. Very close to the bus stop.
Anmeldt 28 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Woon fra Singapore
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 5 nætter i oktober 2015
Can't demand much for a 3-star hotel
None
Neither good or bad
Anmeldt 27 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

David fra Australien
Par
Standard-dobbeltværelse med havneudsigt
Boede 1 nat i oktober 2015
Sleeper
The view was great
I was only staying one night but the comfort of the bed was not good at all & only one spare pillow with towels being of low quality as well
Anmeldt 27 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Douglas fra Sydafrika
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i oktober 2015
Clean, Basic Hotel
Clean, Neat, Modern
Hotel is clean and neat. Relatively modern rooms are acceptably comfortable and functional. Nothing special, just a basic hotel room. Although situated in Sheung Wan (west of Central), the bus, tram and MTR proximity is good. Also very close to the airport bus - to the airport; it's a good walk from the nearest stop from the airport. Rates are highly variable. You shouldn't be paying more than HKD1,000 all-in per night.
Anmeldt 26 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Annette fra Australien
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 1 nat i oktober 2015
Ibis is perfect for a short stay in Hong Kong Cent
Location, Cleanliness, and affordability
I am a regular visitor at the Ibis and am always pleased with my stay. Always clean and comfortable and perfectly located for ease of access to Central.
Anmeldt 25 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chunming fra Kina
Forretningsrejsende
Standard-dobbeltværelse med havneudsigt
Boede 1 nat i oktober 2015
Good location; cosy room with excellent view
Location; Staff efficiency; Harbour view
A nice stay. You may walk to this hotel from HK-Macau ferry terminal within 10 min. Easy to take bus, tram or a taxi. Many good local food canteen nearby. Choose a harbour view room whenever possible. Good value.
Anmeldt 25 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Cheung fra Hongkong
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i oktober 2015
No privacy!
Free wifi, Good reception and good non-smoking room.
Not as good The white show yellow towel. One thing very bad! I call room service for one more slipper. The worker open the room door directly without knocking the door!!!
Anmeldt 25 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wai fra Malaysia
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 5 nætter i oktober 2015
Enjoyable trip
Friendly staff, clean and great location
Great n very enjoyable with strategic location with easy access to public transportation..
Anmeldt 24 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Henric fra Sverige
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 5 nætter i oktober 2015
Comfort, easy and smooth
Comfort, easy and smooth
Anmeldt 23 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mark fra USA
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i oktober 2015
Great base for a 3 day HKG stay
Location price service
Super location for a short layover stay. Very convenient HKG station shuttle bus Efficient polite staff
Anmeldt 23 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: