2015
Rigtig godt 8,0
baseret på 8021 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 8021 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Personalet 8,3
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Irene fra Hongkong
Forretningsrejsende
Standard-værelse med queensize-seng samt udsigt ud over byen
Boede 2 nætter i oktober 2015
small room but neat & tidy
small room but with nest & tidy, easy to find, good service
Anmeldt 12 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jessica fra Australien
Rejsende alene
Standard-dobbeltværelse med havneudsigt
Boede 5 nætter i september 2015
Good value. Good location. Friendly staff
Price. Location. Staff
It's a no frills, clean hotel with good staff. Location is pretty good, although Sheung Wan station could be closer. However, the free stuttle bus service to and from Hong Kong station makes up for it. There's also a tram stop right infront and a bus stop literally around the corner. I would stay there again.
Anmeldt 12 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHIA fra Taiwan
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i september 2015
Great location and comfortable room
Good location and value for moey
Good location and suggest to choose seabird room! Unforgettable experiences!
Anmeldt 11 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

TADAAKI fra Japan
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og havneudsigt
Boede 1 nat i oktober 2015
reseption was so kind and smart
View from Rooom(harbor ciew) , aimple and smark checkin and out. Friendly behaivior..
Cornfirtable and got relax !
Anmeldt 11 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tony fra Thailand
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i oktober 2015
Good no frills hotel for short business visits
Good service. No fuss. Free bus ride to HK station
Not too bad. No major dissatisfaction. Wish they could have drinks in fridge though.
Anmeldt 10 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Edward fra Australien
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i oktober 2015
Hidden gem
Location, Starbucks on ground floor, shuttle connection to HK station
Good, comfortable
Anmeldt 07 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jacqueline fra Filippinerne
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i september 2015
Comfortable place to be
Comfortable, best location , good value for money
It was great and best locations . One thing im disappointed with 1 staff concierge. No extra mile service like you asked them if you can borrow the lighter and matches at the le bar. But staff told me they dont have and you need to buy outside at the 7eleven. Ofcourse guests dont want to go out if you have in your hotel because its a basic thing only .. Some guests want to spend and celebrate their birthdays or any ocassions at the hotel. Its just a normal of celebrating at the room and blow the candle..Luckily, im happy because keith or kit the duty manager provide us extra mile after i tried to called and im still hoping that someone can help us on that night. He helped us and solved our problem. Thank you and i really appreciated it. For the resto is very far from us if your hungry at night. You need to walked further just to look some food. Only 7eleven store is near to the hotel..
Anmeldt 07 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lionel fra USA
Familie med små børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 5 nætter i oktober 2015
Great stay
Location, Starbucks in lobby, diner across the street had great milk tea and food
Great hotel will stay at other ibis hotels now
Anmeldt 07 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Min fra Malaysia
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i september 2015
3 nights in HK
Good location, security activated escalators to prevent escorts knocking on your door and cheerful staff.
It was pretty alright although I have to say, it was a bit pricey. I got a room for about 1,100 HKD per night, it used to be below 1,000 HKD per night, but overall it was clean and secure, the staffs were really professional. I would definitely go back again!
Anmeldt 07 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Youngmin fra Hongkong
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i september 2015
Nothing special
Hotel is not as new and clean as my expectation
Transportation is not convenient especially going to Kowloon side.
Anmeldt 04 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: