2015
Rigtig godt 8,0
baseret på 8021 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 8021 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Service 8,3
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

TER fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 7 nætter i september 2015
Great location and value for money
Great location with convenience transport & facility within walking distance.Seaview from room. Room is comfortable, clean & value for money. Free shutter bus service from Hong Kong station.
Great and feel that is value for money compare the hotel room at Kowloon or Tsim Sha Tsui area. Seaview from room. Clean & comfortable. Free WIFI.Restaurant, supermarket, MTR station, Tram and bus stop within walking distance. Free shutter bus service from/to Hong Kong station. Staff is helpful and friendly.
Anmeldt 24 september 2015

Cing fra Malaysia
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 3 nætter i september 2015
Comfortable just abit complicated of the lift.
The room space acceptable,staff friendly and clean
Anmeldt 23 september 2015

George fra New Zealand
Gruppe
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i september 2015
GOOD STAY
Clean, good location, comfortable
Anmeldt 23 september 2015

HYEWON fra Sydkorea
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 1 nat i februar 2015
good location & very kind
staff, location, clean room
The staff was really really nice and kind during all the time. You can move to port veryy quik and easily.
Anmeldt 23 september 2015

Ivy fra Malaysia
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 1 nat i september 2015
Beware of bed bugs
The 1st and last ever. Bed bugs everywhere~
Anmeldt 23 september 2015

Ethan fra Singapore
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i april 2015
Great hotel, 2nd time staying there via agoda
Clean, efficient, convenient
it's great, abit of walking from subway but overall clean, airport dropoff outside hotel. would definitely stay here again and recommend it to others
Anmeldt 21 september 2015

HongWei fra Malaysia
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 2 nætter i september 2015
Good Value for Money
The room is clean, awesome location, and friendly staff
Anmeldt 21 september 2015

Dhanik fra Indien
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i september 2015
Good budget hotel in Central Hong Kong
Close to central, clean rooms, good price
Anmeldt 20 september 2015

Han fra Malaysia
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 3 nætter i juli 2015
good, clean, no-frills hotel
free shuttle bus, room, location
Free shuttle bus from airport, shops and eating places nearby, good wi-fi connection. Rooms are quite small but well appointed [fridge, electric kettle etc]. Need to walk maybe 10min to the MTR station. Recommended for travellers who just want a comfortable room without paying extra for swimming pools etc.
Anmeldt 20 september 2015

Yuki fra Indonesien
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i oktober 2014
Comfortable room
Clean room, comfortable bed and pretty toilet
The room is good for a couple but the bed was comfortable and the room is clean.
Anmeldt 19 september 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: