2015
Rigtig godt 8,0
baseret på 8021 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 8021 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Personalet 8,3
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter

Carry fra Australien
Gruppe
Standard-dobbeltværelse med havneudsigt
Boede 4 nætter i juli 2015
Efficient but Soulless.
IBIS efficiency, Value, Clean
3 Star shouldn't mean Soulless. Others have listed its good points which I agree and won't repeat here. I just want to point out IBIS management inflexible policy/attitude. We booked 4 rooms for 4 nights for July 15. But due to change of the cruise we were taking prior to HK, we would only need 3 nights. We didn't request for refund for the unuse 1 nights (4rooms) but a "credit" for 1-room-2-nights extension for 1 of the family staying an extra 2 nights in HK. Request via Agoda as well as my direct call to IBIS was rejected point blank. I find this inflexiblity very poor policy, eventhough IBIS is still "infront" with the credits and the extensions was requested months before and for a mid week stay. It seems IBIS is being run by ROBOTS = SOULLESS.
Anmeldt 03 august 2015

JINHUEI fra Taiwan
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i maj 2015
good
good
Anmeldt 02 august 2015

SHAO fra Taiwan
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i juli 2015
Clean .shuffle bus is cinvinient
Clean .shuffle bus is cinvinient
Anmeldt 02 august 2015

Yulia fra USA
Familie med store børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 1 nat i juli 2015
nice and affordable
Rooms are usually about 100 US$ and it is close to MTR and toutrist attractions
Staff is very efficient, rooms are small but clean, consistent.
Anmeldt 01 august 2015

andrew fra Australien
Rejsende alene
Standard-dobbeltværelse med havneudsigt
Boede 3 nætter i juli 2015
Fantastic
Location, staff and food
Fantastic
Anmeldt 31 juli 2015

Mary fra Filippinerne
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 3 nætter i juli 2015
Comfortable with good view (harbour view)
Good view, comfy bed, good comfort room
Our stay was good but we requested for a non-smoking area but each time we comes back from a tour, the room would smell like cigarette.
Anmeldt 31 juli 2015

Phie fra Singapore
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og havneudsigt
Boede 3 nætter i juli 2015
Good View of Hong Kong Habour
Near to Ferry Terminal to go Macau, Nice Staff and good view of Hong Kong Habour.
The stay at the hotel was good, like the sea view of the Hong Kong.
Anmeldt 30 juli 2015

WEN-CHIEN fra Taiwan
Par
Standard-dobbeltværelse med havneudsigt
Boede 1 nat i juli 2015
good
good view
Anmeldt 30 juli 2015

Margarita fra Chile
Familie med store børn
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 4 nætter i juli 2015
good location
location, location, locations
the stay was overall good, but the room is small, but that didn't matter, thing was that that the toilet doesn't have shower cup and not that good, the breakfast was good and location great
Anmeldt 29 juli 2015

Tony fra Singapore
Familie med store børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 3 nætter i juli 2015
Great hotel with friendly staff
Location, shopping and near to the Macau Ferry terminal
My stay was really pleasant and surprised to meet so many friendly staff. My son and I got into HK very early in the morning from our long flight from Toronto and from previous experience staying at other hotels we would need to wait until 12 noon to get a room. On this instance at Ibis, the very friendly staff gave us a room and said he understand how tired we must have been after the long flight. I really want to put this on record.
Anmeldt 29 juli 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: