2015
Rigtig godt 8,0
baseret på 8021 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 8022 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Service 8,3
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter

Keith fra USA
Rejsende alene
Standard-dobbeltværelse med havneudsigt
Boede 5 nætter i juli 2015
Harbour View Room is Great
view, location, staff
I stayed at Ibis for 5 days and got the harbour view room. Although the room was small, I didn't mind. I was a solo traveller that didn't spend much time in the room. And even when I did, I enjoyed just staring out the window to the harbour. The location is great, very close to Central, and ding dings and taxis are plenty. I didn't have much interaction with the staff except the cleaning staff. I was lazy and left all my valuables lying around even cash. Everything was in place. Also, they were very respectful of my privacy as well. Good experience
Anmeldt 10 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

xingzhi fra Kina
Familie med små børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og havneudsigt
Boede 2 nætter i maj 2015
good services
good services,good location and best price
feel comfortables and relaxes
Anmeldt 09 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YIU fra Hongkong
Par
Standard-dobbeltværelse med havneudsigt
Boede 3 nætter i juli 2015
Nice stay
location, value for money, food
Good
Anmeldt 09 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Loo fra Malaysia
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 4 nætter i juni 2015
Excellent
Clean, comfort and friendly.
Feel comfortable to stay in this hotel. Walking distance to sub-way station. Hotel room is clean and the staffs are friendly and helpful.
Anmeldt 09 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yin fra Singapore
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 4 nætter i maj 2015
enjoyable
clean, good location, value for money
great! we totally enjoy ourselves!
Anmeldt 08 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jayme fra Singapore
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 4 nætter i juli 2015
Small room and far location from mtr
Clean, quiet
A bit too far from mtr and small room.
Anmeldt 08 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ada fra Kina
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i juni 2015
Clean, Professional, location
location; staff; clean
Very Good. It is quite close to Hong Kong Macau Ferry Terminal
Anmeldt 08 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jasmin fra Filippinerne
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 2 nætter i juli 2015
Good
Staff bery friendly
Nice
Anmeldt 07 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

hsin fra Taiwan
Familie med små børn
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i juni 2015
Good
Good
Anmeldt 06 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Max fra Tyskland
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i juli 2015
good choice
value, location, view
great hotel for HK if you only need a place to sleep. Rooms are tiny, but location in sheung wan is great. Many restaurants within walking, good access to public transportation. I suggest choose the harbor view rooms. Definitely worth the extra money.
Anmeldt 06 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: