2015
Rigtig godt 8,0
baseret på 8022 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 8022 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Service 8,3
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter

Max fra Tyskland
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 9 nætter i juni 2015
Hard to beat in price and location
price, view, location
Hotel offers stunning view of the harbor, definitely worth the extra cost. Superb location to Soho and Central are within walking distance, MTR, tram, ferry close by. Tiny rooms, but if you are looking for a comfortable place to stay and do not need luxury facilities, this is the best choice in HK.
Anmeldt 22 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lai fra Hongkong
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i juni 2015
Nice experience
Comfortable room, with a breathtaking seaview. The staff are nice and friendly. I really enjoy the day so much!
Anmeldt 20 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kwai fra Kina
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i april 2015
clean and convenient
budget,clean and convenient
clean and budget,convenient.close to hk station to take express to airport. many restaurants nearby.can shop in seafood street.
Anmeldt 19 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

li fra Singapore
Familie med store børn
Standard-dobbeltværelse med havneudsigt
Boede 2 nætter i juni 2015
Good seaview from the hotel. Excellent stay.
The staff was friendly, hotel room had an excellent sea view and the facilties were great.
Stay was fantastic and pleasant due to the facilities and excellent view of the harbor form the room.
Anmeldt 18 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ken fra Malaysia
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i juni 2015
Pleasant Stay
Room was very comfortable, location near tram station and hotel was clean all the time.
The standard room rate was a bit higher but the room was simple and comfortable.
Anmeldt 16 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHIONG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 1 nat i januar 2015
Convenient to get food
Many supermarkets around
Overall my stay is satisfactory
Anmeldt 16 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

MICHAEL fra USA
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i juni 2015
Dried Seafood Anyone?
Nice room, good staff
Not much for eating establishments in the area
Anmeldt 15 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

grace fra Malaysia
Rejsende alene
Standard-dobbeltværelse med havneudsigt
Boede 2 nætter i juni 2015
Great harbour view rooms
Location, view, helpful staff
Great harbour view room. Location is good
Anmeldt 14 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

yu fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard-dobbeltværelse med havneudsigt
Boede 1 nat i juni 2015
Decent Budget Hotel for a Business Trip
Clean, View, Budget
Fairly worth the money considering the fact that the price paid for the room is pretty decent compared to the other hotels in the same area. My room had a pretty good view too.
Anmeldt 12 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wenjing fra Australien
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 4 nætter i maj 2015
Good location
Location, clean
Anmeldt 11 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: