2015
Rigtig godt 8,0
baseret på 8041 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 8041 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Personalet 8,3
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter

Agustini fra Indonesien
Familie med små børn
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i juni 2015
Pleasant
Clean and comfort. Easy access. Nearby to public transport
It was wonderfull. Room clean and comfort. Easy to find food and good accommodation. Near to public transport and ferry terminal.evertyhing is good.
Anmeldt 07 juni 2015

SWEE fra Singapore
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 4 nætter i maj 2015
value for money
clean, near mtr, friendly & helpful staff
Good. Will recommend friend.
Anmeldt 05 juni 2015

Louise fra Macao
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i juni 2015
Nice hotel
Good location, nice staff, good service
It was good, convenient location, good service, just the room was not big
Anmeldt 05 juni 2015

Susel fra Filippinerne
Par
Standard-dobbeltværelse med havneudsigt
Boede 1 nat i juni 2015
Take the room with the view of Kowloon, it's wort!
Cleanliness, Location, room with view of Kowloon
We had a great stay! The room we took had a great view of Kowloon (27th floor with giant glasss wall)
Anmeldt 05 juni 2015

Nonchai fra Thailand
Par
Standard-dobbeltværelse med havneudsigt
Boede 1 nat i maj 2015
It's value hotel
1.Convenience transportation - connecting with Airport express via shuttle bus, and tram station is just step out from the hotel. 2. Harbor view room is very impressive, the scenic is very nice both d
It's value at the price for who want to stay in Hong kong side especially Sheung Wan and Central.
Anmeldt 04 juni 2015

Vicky fra Australien
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i maj 2015
good basic hotel for the price
location , bed comfortable, clean
Comfortable stay and easy to get to Soho
Anmeldt 04 juni 2015

YUCHENG fra Taiwan
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i december 2014
Room is clean, good harbor view
good breakfast
Anmeldt 04 juni 2015

Minkyoung fra Sydkorea
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 3 nætter i maj 2015
good location, clean facility and nice view
good location, clean facility and nice view
easy to find location. harbor view was quite good, night view as well. very neat but humid
Anmeldt 01 juni 2015

MING fra Malaysia
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 2 nætter i maj 2015
friendly staff and room service staff
the staff are most friendly,check in excellent, the room is very comfortable, very value price to be stay,and Starbucks just at the lobby.
Is a wonderful stay in my 2 nights,they provided free shuttle to hong kong station to let traveler have more convenient to reach airport by express line,especially if u r international flights, the check in counter is available in there,so u no need to line up in airport, everything was fine,will definitely return to this hotel for my next trip.
Anmeldt 01 juni 2015

susan fra Indonesien
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 1 nat i maj 2015
Great place to stay
Price , location, service
Im so satiesfied
Anmeldt 01 juni 2015


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: