2015
Rigtig godt 8,0
baseret på 8022 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 8022 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Personalet 8,3
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter

Qi fra Kina
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i marts 2015
Good location
Only location
The hotel's location is very good. Room is very small
Anmeldt 13 marts 2015

Poh fra Malaysia
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 2 nætter i marts 2015
comfy hotel
comfy, clean, good location
Anmeldt 12 marts 2015

Tirapon fra Thailand
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 4 nætter i marts 2015
Standard is ok
Location, staff speed, cleanliness, decent room size
Enjoyable stay, minimal noise from neighbors. Good choice of food nearby, decent distance from MTR. Reasonable room size.
Anmeldt 09 marts 2015

Karen fra Storbritannien
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 4 nætter i marts 2015
Visiting our daughter
Location, price and cleanliness
Ideally situated to our daughter living in Sheung Wan. Whilst the rooms are compact they are very clean and functional. The cost was reasonable for Hong Kong.
Anmeldt 09 marts 2015

Mingyi fra Kina
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i december 2014
Great location with great value for money
Location
The staff was very helpful. The view is good. The most important thing is great value~
Anmeldt 08 marts 2015

Tse-Chin fra Taiwan
Par
Standard-dobbeltværelse med havneudsigt
Boede 2 nætter i februar 2015
Nice one
Location, clean, and the view
Anmeldt 08 marts 2015

teck fra Singapore
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i marts 2015
basic but good
check in/out was fast. nice harbour view. only shower area is a little small. overall value for money
Anmeldt 07 marts 2015

Sin fra Singapore
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 5 nætter i februar 2015
Clean rooms and convenient location
clean room, friendly staff, good location
hotel room was clean and hotel staff were all very friendly. Location is good with direct airport express bus pick up and 10min walk to sheung wan MTR. Water system can be better as the hot water was not stable at night
Anmeldt 06 marts 2015

CHI fra Hongkong
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i februar 2015
Average hotel, ok as a business hotel
staff was helpful, very close to the macau ferry, relatively new
it was around chinese new year, no surprised that hotel rates in hong kong were outrageous. booked this hotel purely because of its rate at that time. overall ok.
Anmeldt 05 marts 2015

Richard fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 5 nætter i februar 2015
First Visit and Impressed
comfort, service, value
Very clean, modern, bright hotel. Staff were friendly and attentive. Didn't eat there, and biggest drawback is that it doesn't have a fitness facility. But would stay there again, good value.
Anmeldt 04 marts 2015


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: