2015
Rigtig godt 8,0
baseret på 8021 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 8021 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Personalet 8,3
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter

Tirapon fra Thailand
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 4 nætter i marts 2015
Standard is ok
Location, staff speed, cleanliness, decent room size
Enjoyable stay, minimal noise from neighbors. Good choice of food nearby, decent distance from MTR. Reasonable room size.
Anmeldt 09 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Karen fra Storbritannien
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 4 nætter i marts 2015
Visiting our daughter
Location, price and cleanliness
Ideally situated to our daughter living in Sheung Wan. Whilst the rooms are compact they are very clean and functional. The cost was reasonable for Hong Kong.
Anmeldt 09 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mingyi fra Kina
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i december 2014
Great location with great value for money
Location
The staff was very helpful. The view is good. The most important thing is great value~
Anmeldt 08 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tse-Chin fra Taiwan
Par
Standard-dobbeltværelse med havneudsigt
Boede 2 nætter i februar 2015
Nice one
Location, clean, and the view
Anmeldt 08 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

teck fra Singapore
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i marts 2015
basic but good
check in/out was fast. nice harbour view. only shower area is a little small. overall value for money
Anmeldt 07 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sin fra Singapore
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 5 nætter i februar 2015
Clean rooms and convenient location
clean room, friendly staff, good location
hotel room was clean and hotel staff were all very friendly. Location is good with direct airport express bus pick up and 10min walk to sheung wan MTR. Water system can be better as the hot water was not stable at night
Anmeldt 06 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHI fra Hongkong
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i februar 2015
Average hotel, ok as a business hotel
staff was helpful, very close to the macau ferry, relatively new
it was around chinese new year, no surprised that hotel rates in hong kong were outrageous. booked this hotel purely because of its rate at that time. overall ok.
Anmeldt 05 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Richard fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 5 nætter i februar 2015
First Visit and Impressed
comfort, service, value
Very clean, modern, bright hotel. Staff were friendly and attentive. Didn't eat there, and biggest drawback is that it doesn't have a fitness facility. But would stay there again, good value.
Anmeldt 04 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

sasha fra Canada
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i februar 2015
Great hotel ibis is steady in every city I travel
Location, clean, value
The stay was great and comfortable
Anmeldt 02 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yee fra Singapore
Familie med store børn
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i juni 2014
ok for everything...staff a bit lack of training
location, clean
Trip is back in june 2014....but i can still remember that the staff handling were not speaking in a nice tone to me. Wont be staying there again though
Anmeldt 01 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: