2015
Rigtig godt 8,0
baseret på 8029 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 8029 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Service 8,3
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter

detlef fra Tyskland
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i oktober 2014
good to stay
near to the metro, fast check in/out
Anmeldt 03 november 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

John fra USA
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i september 2014
Great experience, will come back again
Modern design, very clean, and good location.
I really enjoyed my stay. Everything about the hotel was great. It was clean, in a good location, and had a modern design. The bathroom was nice, and they had a Starbucks downstairs. It was also very convenient getting to the hotel because there is a free shuttle from the Airport Express station directly to this hotel.
Anmeldt 03 november 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YEJIN fra Sydkorea
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 4 nætter i januar 2014
not bad
location
Not bad.
Anmeldt 02 november 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ho fra Macao
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 1 nat i oktober 2014
value for money well equipped hotel
convenient and close to downtown, sea view, clean and well equipped
Anmeldt 01 november 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Stephane fra Belgien
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i oktober 2014
Very convenient
Efficient - location is good, 10min walking distance from the metro - Clean
Convenient for business trip. The place doesn't have any specific atmosphere, but fine for spending the night in a quite good location with services needed.
Anmeldt 01 november 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CINDY fra Malaysia
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 5 nætter i juli 2014
Good location
food location budget clean value for money
Enjoyable
Anmeldt 01 november 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Naraporn fra Thailand
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i september 2014
Good
location, wifi, room
Anmeldt 31 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mohamed fra Maldiverne
Forretningsrejsende
Standard-dobbeltværelse med havneudsigt
Boede 2 nætter i juni 2014
Great Value for money
Great location, Close to train stations and plenty of places to eat around nearby
Clean rooms and very friendly staff. Services were great and the view will be just awsome if your staying at a room with HK habour views!
Anmeldt 31 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHAN fra Hongkong
Familie med små børn
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i oktober 2014
Budgeted hotel with good standard
Quite close to Airport Express, Friendly staff, Good room condition
The hotel is quite close to the Airport Express Hong Kong Station, can arrive in 5 minutes by taxi. Room is clear and in good condition. No facilities for budgeted hotel.
Anmeldt 31 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lai fra Singapore
Familie med store børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 3 nætter i oktober 2014
I WILL BE BACK
Convenience, condition and cleanliness.
Hi Ibis Our stay were great. Convenience is the main key word of the hotel. Food, transportation and amenities are all a stone throw away. The condition of the hotel is tip top. From the ground floor to the lobby at 5th floor to the room that we stayed in were wonderful. The cleanliness if I were to rate from 1 to 10 and 10 being the best, I would rate 9 for the hotel. Thank you Ibis and the staff for making our stay so wonderful. Like what I mentioned, I WILL BE BACK.
Anmeldt 29 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: