2015
Rigtig godt 8,0
baseret på 8029 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 8029 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Personalet 8,3
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter

Chatpakorn fra Thailand
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i juli 2014
Great location for Hong Kong Explorers
1.Location - nearby both MTR and Tram 2.Cafe with Harbour view 3.Park nearby (small park behind hotel - in alley)
Staffs are friendly with full hospitality, complimentary is timely refill. We are just married couple who love in Hong Kong side exploration, shopping, sight seeing, restaurants and cuisines which all of those were easily reached with choosing this branch of ibis hotel.
Anmeldt 28 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kuoyang fra Taiwan
Familie med små børn
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i august 2014
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel
The Room is clean
Anmeldt 27 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

LI fra Singapore
Familie med store børn
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i september 2013
Good & Worth
Friendly Staff, Clean & Comfortable, Easy access to food
Anmeldt 26 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

LI fra Singapore
Familie med store børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 3 nætter i september 2013
Nice Hotel
Nice Environment, Clean, Comfortable
it is a pleasant stay. me and my parents like it alot
Anmeldt 26 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Benjamin fra Singapore
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 1 nat i september 2013
Convenient and comfortable stay
Friendly staff. Good location. Reasonably priced with clean rooms.
The location was ideal being a stone's throw away from Sheung Wan station. Staff were friendly and the free wifi is a big perk. Rates were highly reasonable and the rooms are clean and decently sized (by Hong Kong standards).
Anmeldt 26 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Romana fra Tjekkiet
Par
Standard-dobbeltværelse med havneudsigt
Boede 3 nætter i august 2014
Value for Money
Value for Money, Location, Cleanliness
good
Anmeldt 25 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Felicia fra Singapore
Familie med store børn
Standard-dobbeltværelse med havneudsigt
Boede 3 nætter i august 2013
Good location with a good view!
The price, the view and the location
Anmeldt 23 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chou fra Macao
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 2 nætter i juni 2014
Nice Price
Price, Location, Transportation
Basically all the things are good but the room is quite small.
Anmeldt 23 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Beng fra Singapore
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 4 nætter i august 2014
Free shuttle a plus
Clean, free airport express shuttle and fast check in and out
On the whole it was okay. A bit far to walk to the Sheung Wan MTR. Disappointed that there are not many food joints nearby. The lifts can be a problem if there is a big group waiting to go up.Good side - Starbucks downstairs and a convenient store next door. Buses and trams stop just a stone throw away and the Airport Express free shuttle stops right in front.
Anmeldt 22 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Arthur fra Filippinerne
Gruppe
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i marts 2014
Good option in Central/Sheung Wan area
Location, price, transportation
Our stay in Ibis was alright. The Ibis in Sheung Wan is our go to hotel in Hong Kong for quick weekend getaways. It is conveniently located near the tram station and the ferry going to Macau. It is quite a walk to access the Sheung Wan MTR station so I would not suggest booking the hotel for elder people.
Anmeldt 20 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: