2015
Rigtig godt 8,0
baseret på 8022 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 8022 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Service 8,3
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter

SHIM fra Malaysia
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i juni 2016
Location
Location is good
Anmeldt 03 juli 2016

SUNMIN fra Sydkorea
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 3 nætter i juni 2016
if you are going to visit hk, don't hesitate to choose this hotel
location, hotel services, room codition... everything was so good. tram station and macao ferry terminal is nearby. you could use free wifi and adaptor
Anmeldt 02 juli 2016

Cheng fra Kina
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 2 nætter i juni 2016
services and view.
a very good services and perfect view.
Anmeldt 01 juli 2016

louise fra Singapore
Familie med store børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og byudsigt
Boede 3 nætter i juni 2016
Will stay again when next in Hong Kong
Easy to get to hotel using free shuttle bus. Receptionist all speak good english. Rooms are large enough for 2 people. Clean. Aircon works well. Location of hotel is convinent to tram stop. Its along the dried seafood street. Lots of food around.
Anmeldt 30 juni 2016

Alvin fra Filippinerne
Familie med små børn
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i juni 2016
Not good
Toilet overflowing no proper drainage No pool no Bar Lounge to relax
Anmeldt 30 juni 2016

Philipp fra Tyskland
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i juni 2016
Very good location in old Hong Kong, nice hotel
Nice location, Stores and restaurants around, very close to Central by Bus/ Tram and Kowloon by Bus and Ferry or Taxi. Easy to walk to Soho. Price in my opinion is very good for what you get. Would go again.
Anmeldt 30 juni 2016

king fra Hongkong
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i juni 2016
Room 1018 stay
A clean room with city view face the blue building Sai Kwan. I love the the wooden floor room, more clean and comfortable, the toliet is quite small as the bathing area only can fit for one person. For the overall comments of the stay is good and happy.
Anmeldt 29 juni 2016

Berry fra Indonesien
Forretningsrejsende
Standard-dobbeltværelse med havneudsigt
Boede 2 nætter i juni 2016
Great!
Definitely would like to come back and stay here
Anmeldt 29 juni 2016

Angel fra Taiwan
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og havneudsigt
Boede 2 nætter i juni 2016
Good
Good
Anmeldt 29 juni 2016

Pei fra Malaysia
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge og havneudsigt
Boede 4 nætter i december 2015
Good Location
Strategic location, very near to tram. Plenty earteries around the hotel. Room is reasonable size for 2. Seaview room is great. Staff very polite and helpful.Overall good stay and value for money.
Anmeldt 29 juni 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: