Godt 7,0
baseret på 7906 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 7906 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,6
  • Faciliteter 6,1
  • Beliggenhed 8,9
  • Værelsets komfort/standard 6,8
  • Personalet 6,6
  • Værdi for pengene 6,8
  • Mad/spisning 6,1
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Ramona fra Filippinerne
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i september 2016
poor housekeping, paymnt for luggage lft at concierge
Wifi n room improvd, pleasant staff
Anmeldt 13 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Vinod fra Indien
Forretningsrejsende
Standard
Boede 5 nætter i september 2016
Very poorly maintained
Each time I stay there they assign horrible stinky room to me. I don't know why they do this but each time I have to request them to change my room because of horrible smell. Poor ventilation & bed sheets all with stains. There is no doubt the rates they offer is good & location is good but hotel is poorly maintained
Anmeldt 12 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

tatsanee fra Thailand
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i september 2016
Tripler room is too small. Rooms have bad smell, including toilets. Staffs are nice. Location is good to take bus or MTR, but there are a lot of men standing for smoking at night. Look dangerous
Anmeldt 12 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nor fra Malaysia
Gruppe
Standard
Boede 1 nat i september 2016
Room very small
The room has weird smell and very small even for two person. wifi in room also not functioning.have to use wifi at the lobby. The only pro was its location at nathan road. Dont expect so much with this hotel.
Anmeldt 11 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Christine fra Singapore
Par
Boede 1 nat i juni 2013
Clean
Good n clean.
Anmeldt 11 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Christine fra Singapore
Par
Boede 1 nat i juni 2013
Good clean
Friendly staff. Clean.
Anmeldt 11 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kittiphan fra Thailand
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2016
Location
Great location
Anmeldt 11 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Thanapipat fra Thailand
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i februar 2016
Good location
Value money, good location and easy to attract the place
Anmeldt 09 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

yong fra Malaysia
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i januar 2016
nice
good location
Anmeldt 09 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

cheries fra Malaysia
Par
Standard
Boede 3 nætter i august 2016
Room
Room photo is not same as actual room. Very disappointed. Room is old and very limited space inside the room.
Anmeldt 09 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: