Godt 7,2
baseret på 6852 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 6852 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,1
  • Faciliteter 6,4
  • Beliggenhed 8,5
  • Værelsets komfort/standard 7,2
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 7,0
  • Mad/spisning 6,6
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Sim fra Malaysia
Familie med små børn
Boede 3 nætter i juni 2016
Great location for shopping
Great locations for shopping and foods. Just a five minutes walk to LRT station The hotel room is clean, but its time to do some refurbish, its a bit too old.
Anmeldt 20 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

AYESSA fra Filippinerne
Par
Boede 4 nætter i september 2016
5D4N 2016
Value for money: a bit pricey.. Location: 5 minutes away from MTR. must exit D1 the two blocks away.. turn right then another 2 blocks. cleanliness: fine.. a-ok staff: fine fine.. so-so facilities: shower is a bit old and not functioning well. too many plugs but not allowed to borrow for more than 2 socket. :(
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ma fra Filippinerne
Gruppe
Boede 3 nætter i september 2016
Location
Near everything... Malls, resto, transpo
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ma fra Filippinerne
Gruppe
Boede 3 nætter i september 2016
Very good location
Near malls, Mrt, restaurants...
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ma fra Filippinerne
Gruppe
Boede 3 nætter i september 2016
Nice location
Nice location... Center of stores.. Accessible transpo
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

nicholas fra Storbritannien
Par
Superior
Boede 4 nætter i september 2016
Its ok. Rooms are clean but a little tired. My mini fridge didnt work, I had to ask to be moved out
Its "ok". I would struggle to give it more than 6.5 or 7 out of 10, by prices for other Hong Kong hotels its quite ok though.
Anmeldt 16 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Maryanne fra Singapore
Par
Superior
Boede 2 nætter i september 2016
Good location, stayed here before
Stayed here before. Chose place again for the location and value.
Anmeldt 15 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

usa fra Thailand
Forretningsrejsende
Standard
Boede 2 nætter i juni 2016
Location is good
Great location but kinda old hotel. tiny room but acceptable.
Anmeldt 14 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chan fra Hongkong
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 1 queensize-seng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2016
good location, good for shoppings and close to train station
location ,value for money, closed to MTR
Anmeldt 14 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Clark fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Superior
Boede 1 nat i april 2016
Ok
Ok
Anmeldt 13 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: