Godt 7,1
baseret på 3772 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 3772 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,1
  • Faciliteter 5,9
  • Beliggenhed 8,7
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Service 7,1
  • Værdi for pengene 7,0
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Ying fra Singapore
Gruppe
Deluxe
Boede 5 nætter i juni 2015
Review
Comfort, hot water and location
It was great to know that we have a comfortable hotel to go back to after a day of walking
Anmeldt 07 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kanyarat fra Thailand
Familie med store børn
Deluxe
Boede 4 nætter i maj 2015
-
-
-
Anmeldt 06 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tatchai fra Thailand
Familie med store børn
Standard
Boede 2 nætter i maj 2015
Not good enough
Area
Bad immpression
Anmeldt 06 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nguang fra Singapore
Par
Standard
Boede 3 nætter i maj 2015
Comfortable room
Quiet & clean room, good mirror with lightings in the bathroom, 2 mins walk to MTR Yau Ma Tei
This is our second stay and we still like it. Near to Yau Ma Tei MTR and near to Mongkok, Jordon & Tsim Sha Tsui MTR Great food surrounding the hotel
Anmeldt 05 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Raffle fra Malaysia
Par
Standard
Boede 1 nat i maj 2015
Clen Convenience Value
Big Room , Clean , Value
Very clean and nice hotel , 3 minutes walking distance to MTR , big room and value , will definitely return that hotel for any Hong Kong stay . Highly recommended .
Anmeldt 01 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Low fra Singapore
Par
Standard
Boede 4 nætter i maj 2015
value for money
Good location ,just about 5min walk to Yau ma tei MTR, there is alot of good food around. alot of shops to visit and these shops open till very late everyday
hotel room is not the biggest but hotel staff are very polite and always ready to help.
Anmeldt 30 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ang fra Singapore
Familie med små børn
Deluxe
Boede 4 nætter i maj 2015
Favorable location
Location friendly staff
Anmeldt 27 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ang fra Singapore
Familie med små børn
Deluxe
Boede 4 nætter i maj 2015
Room small, favorable location
Location, staff
Positive stay. Rooms were small. Location was good with restaurants and convenient stalls. Near mtr as well
Anmeldt 27 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

KAI fra Singapore
Rejsende alene
Standard
Boede 2 nætter i maj 2015
Good Location
Near MTR station, shopping district and many food outlets.
Anmeldt 25 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ng fra Singapore
Gruppe
Standard
Boede 3 nætter i maj 2015
Hotel rates justified
Location, cleanliness & friendly staff
Good location & convenient; very near to MTR and close to eatries nearby. Small hotel but not very difficult to find. Rooms are small especially for family room; standard room for one or two are still okay.
Anmeldt 25 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: