Godt 7,1
baseret på 3772 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 3772 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,1
  • Faciliteter 5,9
  • Beliggenhed 8,7
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Personalet 7,1
  • Værdi for pengene 7,0
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

Claire fra Malaysia
Gruppe
Standard
Boede 1 nat i juni 2014
Nice Hotel
Good Location, Near to Shopping and easy to look for Food
Good
Anmeldt 04 juli 2014

Kassandra fra Singapore
Par
Standard
Boede 5 nætter i juni 2014
It was great.
Hotel's location good. Restaurants nearby. Reasonable room size.
Anmeldt 03 juli 2014

Pio fra Filippinerne
Par
Standard
Boede 3 nætter i juni 2014
Convenient and satisfies basic needs
Location and near MTR exit.
Satisfies basic stay needs but not too comfortable. Small rooms and picture in web not the same when you are there.
Anmeldt 03 juli 2014

Sharon fra Malaysia
Par
Standard
Boede 7 nætter i maj 2014
Great location
Easy access to mtr Easy access to local street food and other great restaurants Easy access to street shopping
Great experience and value for money with great location n great comfort. Highly recommended.
Anmeldt 02 juli 2014

Kelly fra Singapore
Gruppe
Standard
Boede 4 nætter i juni 2014
Kings De Nathan was worth the money.
Friendly staffs Convenience Budget pricing
Good. I enjoyed staying there and e room is consider big.
Anmeldt 02 juli 2014

Chee fra Malaysia
Par
Standard
Boede 4 nætter i juni 2014
Simply stay n clean.
Clean. Convenient n tidy.
Anmeldt 02 juli 2014

Chong fra Malaysia
Gruppe
Standard
Boede 4 nætter i juni 2014
Comfortable, good shower, nice bed
The bathroom is clean, location is near to MTR, price is reasonable
We use the hotel for shower and sleep because most of the time we are out sightseeing or shopping. The room is not a place to spend time together with friends because it is pretty cramp.
Anmeldt 02 juli 2014

BEE fra Singapore
Familie med små børn
Deluxe
Boede 6 nætter i juni 2014
Not satisfactory
Good location
Anmeldt 30 juni 2014

Jonathan fra Singapore
Gruppe
Standard
Boede 1 nat i juni 2014
cheap and good for short stay
cheap, clean and near to Temple Street
good
Anmeldt 30 juni 2014

Duangporn fra Thailand
Gruppe
Standard
Boede 3 nætter i juni 2014
Small hotel but worth to stat
Clean, nice location and not too expensive
I love this hotel because it is clean, near mtr and bus stop which is easy for transportation. Moreover, price is acceptable.
Anmeldt 27 juni 2014


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: