Tilbage til hotelinfo

Godt 7,1
baseret på 3761 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 3761 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,1
  • Faciliteter 5,8
  • Beliggenhed 8,7
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Personalet 7,1
  • Værdi for pengene 7,0
  • Mad/spisning 5,7
Bekræftede anmeldelser

Jackson L. fra Singapore
Gruppe
Boede 4 nætter i maj 2014
A bit noisy (Near Main Rd).
Good location and surrounding got a lot of things to eat.
Okay
Anmeldt 21 maj 2014

Pinachs P. fra Thailand
Gruppe
Boede 2 nætter i marts 2014
Easy to access from MTR
Near shopping place, easy to access from airport and MTR, many delicious restaurant around the hotel
Anmeldt 20 maj 2014

TAY C. fra Malaysia
Gruppe
Boede 4 nætter i oktober 2013
clean and nice location
easy for back packers,clean,friendly staff
Centralize to town ,friendly staff and easy for bag packers... a nice and comfortable place to stay~
Anmeldt 19 maj 2014

Mun N. fra Singapore
Familie med ældre børn
Boede 2 nætter i maj 2014
Stay away. Run down facilities. Dirty, noisy
Located next to airport bus stop
Worst stay ever. Wet carpet, filthy, no free bottled drink, just soap no shampoo, broken safe, broken cabinet, leaking shower hose, wobbly sink
Anmeldt 19 maj 2014

Yoke T. fra Malaysia
Par
Boede 2 nætter i december 2013
clean and near to MRT station
clean, value for money and near to MRT station
the room is clean and very near to temple street, just behind the hotel. the location is good and only need about 5 mins to MRT station.
Anmeldt 19 maj 2014

Lin E. fra Singapore
Familie med ældre børn
Boede 2 nætter i maj 2014
Good location but average service
Location, relatively cheap, new
The best thing was its location, and relatively reasonable price for that. The hotel is also quite new, with clean facilities. However, the services are limited. Staff is average. Many of us were stuck at the lobby for almost an hour because the lift was spoilt - and there was not enough seats and the staff was not very helpful.
Anmeldt 18 maj 2014

Guo C. fra Singapore
Par
Boede 5 nætter i november 2013
Good but pricy
location
good.
Anmeldt 17 maj 2014

Chui L. fra Malaysia
Gruppe
Boede 2 nætter i maj 2014
Good Location, Easy Access To Public Transport
Taxi Stand Right In Front of Hotel Entrance, less than 10 mins walk to MTR, a lot of foods available nearby.
Value for money, as the room is bigger than expected. But the only problem is we can hear clearly if people talking outside our room.
Anmeldt 17 maj 2014

Marilyn N. fra Singapore
Familie med små børn
Boede 4 nætter i juli 2013
affordable stay
location, price and friendly staff
Anmeldt 17 maj 2014

Tan C. fra Singapore
Par
Boede 3 nætter i maj 2014
Hotel is near to MTR and night market.
Near to MTR
Anmeldt 16 maj 2014


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: