Godt 7,1
baseret på 3772 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 3772 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,1
  • Faciliteter 5,9
  • Beliggenhed 8,7
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Service 7,1
  • Værdi for pengene 7,0
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

Milind fra Indien
Rejsende alene
Lavprisværelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i januar 2016
Not good n not bad
I got room on d first floor facing main road NATHAN STREET. Rooms Windows r not sound proof at all. It's completely disturbing during night time as well as day. U can hear easily people's chatting on d road n cotinuos sound from cars on d road. Although Rooms r very small but it's ok...n nicely cleaned/well maintained.
Anmeldt 01 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kai fra Kina
Par
Lavpris dobbeltværelse
Boede 1 nat i januar 2016
excellent
will keep supporting this hotel
Anmeldt 01 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chai fra Malaysia
Gruppe
Standard
Boede 3 nætter i januar 2016
Short stay
good location
Anmeldt 31 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

janthana fra Thailand
Familie med små børn
Standard
Boede 1 nat i januar 2016
nice to stay
This hotel is very nice to stay and near mrt
Anmeldt 29 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHIN fra Kina
Par
Lavprisværelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i januar 2016
a budget hotel offering high quality standard
superb convenient location.chic hotel and room decoration. got upgraded room with plenty of space. value for money
Anmeldt 29 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

janthana fra Thailand
Familie med små børn
Standard
Boede 2 nætter i januar 2016
good and clean
The room is not too small it is okay. And room is very clear
Anmeldt 28 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

janthana fra Thailand
Familie med små børn
Lavpris dobbeltværelse
Boede 2 nætter i januar 2016
good lacation
This is very good location. It is near mrt and bus
Anmeldt 28 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

janthana fra Thailand
Familie med små børn
Standard
Boede 2 nætter i januar 2016
nice hotel
This hotel is very good to stay.
Anmeldt 28 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YUEN fra Singapore
Par
Deluxe
Boede 5 nætter i januar 2016
Kings De Nathan Hotel
It is disappointing that there is no heater in the room. We were freezing cold when staying in the room. But overall, the staff is helpful and room service is prompt.
Anmeldt 28 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Joanne fra Singapore
Par
Lavprisværelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i januar 2016
Conveniently located hotel
Location, valuable for money n room size
Conveniently located at Yau ma tei exitC. 4mins walk. a 21 goes to hotel too. The lady trainee checked me in, she was information n genuine. Great! Typical small room hotel in hk but space was enough for 2.my 2nd time staying here
Anmeldt 26 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: