Godt 7,1
baseret på 3772 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 3772 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,1
  • Faciliteter 5,9
  • Beliggenhed 8,7
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Service 7,1
  • Værdi for pengene 7,0
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Low fra Singapore
Familie med små børn
Deluxe
Boede 3 nætter i august 2013
Acoustic treatment for room is terrible
near MTR, near food, near night market
Acoustic treatment for the room was terrible, noise from corridor was so loud, we were disturbed by noisy occupants every night till wee hours...
Anmeldt 25 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

fong fra Malaysia
Familie med små børn
Standard
Boede 4 nætter i oktober 2013
very small room
nice n good
Anmeldt 25 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Monica fra Singapore
Familie med store børn
Standard
Boede 2 nætter i november 2013
Very good
As above
Very good. Clean. Comfortable. Wifi speed can be improve.
Anmeldt 25 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Virgil fra Australien
Rejsende alene
Standard
Boede 7 nætter i november 2013
Central location at affordable price
central location, clean and tidy, free wifi
Efficient check-in, courteous staff. Reasonable room size with double bed. Slow small lift.
Anmeldt 25 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ms. fra Thailand
Gruppe
Standard
Boede 2 nætter i juli 2013
convenient for traveller
close to shopping center, close to MRT, nice room service
nice hotel to rest, easy for travelling and easy to shopping in the central of Hongkong
Anmeldt 24 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Boon fra Malaysia
Par
Standard
Boede 3 nætter i november 2013
poor staff service at check in and check out
cleaner done a good job cleaning our room during our three days stay
poor, very disappointed with their staff's service. the room was not properly designed, water splashing everywhere when washing your hand, tv was very small.
Anmeldt 24 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yumico fra Malaysia
Gruppe
Standard
Boede 1 nat i november 2013
Nice hotel
Nice hotel
Anmeldt 24 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

alina fra Malaysia
Par
Deluxe
Boede 5 nætter i november 2013
no
the room is bigger than other hotel in hk , the receptions in nights is friendly , near food stall
The bed hard the room services is poor didnt clean the room at all during the stay the wifi is dame poor keep on changing passwords n poor connection every things also money...
Anmeldt 23 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

DAVID fra Canada
Par
Standard
Boede 2 nætter i oktober 2013
Hong Kong is a fun city with lots of excitements.
convenient location, cleanliness and easy access to airport
O.K. except the air-conditioning. The outlet was facing direct to the head board of the bed thus causing dis-comfort throughout the night.
Anmeldt 21 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

blandina fra Australien
Forretningsrejsende
Standard
Boede 5 nætter i november 2013
Very Convinient
Close to shopping district, close to public transport, close to airport transport
Helpful staff and the staff were quite helpful and fulfilled our different requests. The free wifi is useful, but the signal was very poor and unreliable.
Anmeldt 20 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: