Tilbage til hotelinfo

2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 17602 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 17602 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,2
  • Faciliteter 7,2
  • Beliggenhed 7,8
  • Værelsets komfort/standard 8,2
  • Personalet 8,0
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 7,1

Giuseppe B. fra Italien
Forretningsrejsende
Boede en nat i august 2016
Wifi???
In 2016 it is not acceptable that this kind of hotel is not giving wi-fi access
Anmeldt 25 august 2016

Ma C. fra Australien
Par
Boede 2 nætter i august 2016
We will come back!
We have the magnificent view from our room. Will recommend to friends and family and will come back if there is another opportunity.
Anmeldt 25 august 2016

TOMMY L. fra Hongkong
Forretningsrejsende
Boede en nat i juli 2016
good
good
Anmeldt 24 august 2016

TOMMY L. fra Hongkong
Forretningsrejsende
Boede en nat i juli 2016
good
good
Anmeldt 24 august 2016

TOMMY L. fra Hongkong
Forretningsrejsende
Boede en nat i juli 2016
good
good
Anmeldt 24 august 2016

Chocktavee E. fra Thailand
Par
Boede 2 nætter i august 2016
Room is ok but location is quite far
Location is quite far from attractive place for example, Nong Ping, I need to take 2-3 interchange to get there For room, this is second time that I stayed and I booked same condition as first time but I got small room so i contact reception to change they told me I need to pay additional due to I got free upgrade on previous time but hotel staff did not tell me and during check in this time, one of reception staff ( big guy) work so slow and lazy and cannot speak English, really bad
Anmeldt 24 august 2016

Shiu W. fra Singapore
Familie med små børn
Boede 2 nætter i august 2016
Comfortable stay
Given free upgrade upon checking-in to high floor room. We booked a room for 2A1C w/o bed and unfortunately the free breakfast didn't include our child and we ended up paying HKD160 each time for it which was pricey for the limited food options available. Rooms are starting to show signs of wear and tear. Might consider somewhere else next time.
Anmeldt 23 august 2016

Margaret C. fra USA
Familie med ældre børn
Boede en nat i august 2016
Shower door leaks water
Need to improve outlet. Got upgrade to executive floor but still encountered these problem. Staff are friendly.
Anmeldt 21 august 2016

Nelson F. fra Hongkong
Familie med ældre børn
Boede 2 nætter i august 2016
very good
good
Anmeldt 20 august 2016

KATHLEEN L. fra Storbritannien
Par
Boede 3 nætter i juli 2016
We had a wonderful stay
We were given a room with a wonderful view over the harbour - thank you for that. The room was spacious, comfortable and very clean, and was well equipped. We loved the location - a little out of the way of the tourist areas but full of interesting and fascinating local life, and very easy to access though the public transport systems.
Anmeldt 20 august 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: