2015
Godt 7,2
baseret på 3602 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 3602 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,6
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Service 6,9
  • Værdi for pengene 6,9
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

Chor fra Singapore
Rejsende alene
Standard
Boede 2 nætter i januar 2016
R&R Holiday
Very convenient for a solo traveller
Anmeldt 02 september 2016

poh fra Malaysia
Par
Standard
Boede 1 nat i juli 2016
good location
its recommended for budget travelers as it is worth for staying with the price.
Anmeldt 02 september 2016

Sian fra Singapore
Familie med store børn
Standard
Boede 6 nætter i januar 2016
Location is good, short walking distance to Train.
Rooms are small, but not the smallest in HK. near to temple st, and famous food nearby like the 燉蛋.
Anmeldt 02 september 2016

Jo-ann fra Filippinerne
Par
Standard
Boede 3 nætter i august 2016
Perfect location to stay in Hong Kong!
Excellent location. Near to all (MTR,street market, etc.) Accommodating staff. Clean room. Overall it was great!!
Anmeldt 01 september 2016

Tony fra Australien
Par
Standard
Boede 1 nat i maj 2016
Good location, very close to train station
Very close to train station. We got upgraded to bigger room. The lobby is very small . Overall stay is good.
Anmeldt 27 august 2016

Sandy fra Singapore
Par
Standard
Boede 2 nætter i maj 2016
Great Stay
Hotel provided a free phone that allows you to use internet. Small but very comfortable. Great location.
Anmeldt 18 august 2016

Niracha fra Thailand
Gruppe
Standard
Boede 1 nat i august 2016
Superb!
Everything is good; except the air-conditioner. Too hot and too cold
Anmeldt 11 august 2016

daniel fra Indonesien
Par
Standard
Boede 1 nat i august 2016
good but....
good hotel but very small bathroom.
Anmeldt 10 august 2016

YAN fra Singapore
Gruppe
Standard
Boede 3 nætter i juli 2016
Good location, super small room
Good part: good location. Near the MTR (exit C). Hotel staff is friendly. Toothbrush provided! Yeah! Nearby hotel has food to eat if you are hungry. A small cafe downstairs opens till 12.30midnight. Bad part: First room: (double room) the pillows in the first room was hard and I had neckache. Aircon has a damp smell when we came back to the room. Super small space. No space for luggage. I change room. Toilet is translucent.. But not see through. No body wash and conditional. 2nd room: (twin room) Pillow is softer but even smaller space. Toilet less translucent. Toilet door don't close well. Toilet bowl right beside the bed with a translucent glass. (Opps!)
Anmeldt 26 juli 2016

Kreangsak fra Thailand
Par
Standard
Boede 3 nætter i juli 2016
Easy to transport
Near mtr
Anmeldt 23 juli 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: