2015
Fantastisk 8,5
baseret på 2474 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2474 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 9,4
  • Værelsets komfort/standard 8,6
  • Personalet 8,5
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 7,9
Sortér efter

Anna fra Filippinerne
Par
Superior
Boede 3 nætter i juli 2015
Comfortable stay
Proximity to mtr ferry and mall. The comfortable room and the phone we could use to call for free anywhere in the world. The ever helpful staff
Great
Anmeldt 25 juli 2015

Tang fra Singapore
Familie med små børn
Deluxe
Boede 4 nætter i juli 2015
The Internet was terrible, extremely slow, hotel r
None
The Internet connection is poor The furnishing in the hotel room is old
Anmeldt 25 juli 2015

marie fra Filippinerne
Gruppe
Superior
Boede 2 nætter i juli 2015
Luxurious comfort
very comfortable bed, bathtub, very spacious rooms
We enjoyed our stay very much. The rooms were large and clean. the beds were very comfortable and the bathtub totally eased aches and pains at the end of the day.
Anmeldt 24 juli 2015

Chin fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior
Boede 3 nætter i juli 2015
Good
nice area nice gym nice room
good
Anmeldt 22 juli 2015

TAI fra Malaysia
Par
Deluxe med havneudsigt
Boede 2 nætter i december 2014
Perfect trip
Location, cleaness, staff helpful
I like the hotel,the location is perfect,just walk down and there is alot of shopping centre
Anmeldt 21 juli 2015

Charlie fra Singapore
Rejsende alene
Superior
Boede 3 nætter i juli 2015
Great stay...again
Location is excellent, linked to Harbour City mall. Enjoyed great house keeping service during the stay.
Been staying at this hotel for 3 years in a row for our shopping trip. Great location.
Anmeldt 20 juli 2015

Denny fra Indonesien
Familie med små børn
Superior
Boede 1 nat i juli 2015
Old hotel and too expensive
Near MTR, good service, room quite big
The room was too old but clean good for family traverer cause near MTR station and shopping area.
Anmeldt 18 juli 2015

May fra Filippinerne
Rejsende alene
Deluxe med havneudsigt
Boede 2 nætter i juli 2015
Very good hotel. Near from shopping area..
Location, the room and food
Great
Anmeldt 13 juli 2015

HSIN fra Taiwan
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i juli 2015
Good location but cost too much
Service, location are both good, a bit far from subway
Anmeldt 10 juli 2015

eileen fra Filippinerne
Par
Superior
Boede 4 nætter i juli 2015
Nice stay.. Good location
Location..marco poli brand.. Cleanliness
Nice.. Will be staying again
Anmeldt 06 juli 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: