Over gennemsnittet 5,6
baseret på 647 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Over gennemsnittet



baseret på 647 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 5,7
  • Faciliteter 3,9
  • Beliggenhed 5,6
  • Værelsets komfort/standard 5,9
  • Personalet 5,6
  • Værdi for pengene 5,9
  • Mad/spisning 5,3
Sortér efter

HO fra Hongkong
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i marts 2016
Below average
everything below average
Anmeldt 02 april 2016

jansen fra Hongkong
Par
Superior
Boede 1 nat i februar 2016
all mainland people
room is ugly, dirty, untidy, service is worst....... i called for lamp fix at around 9:00pm, hotel said need to come in the morning. they knock my door at 7:00 am , its ridiculous. Never go to this hotel~~~!!!
Anmeldt 15 februar 2016

CHEUNG fra Hongkong
Par
Superior
Boede 1 nat i januar 2016
not good
not good
Anmeldt 31 januar 2016

John fra USA
Par
Superior-værelse med gratis Wi-fi
Boede 1 nat i januar 2016
Decent room
Bad flat pillows, a fake double bed because two twin beds combined as a split. The fan/heat machine did not provide real warm. The room is too small.
Anmeldt 23 januar 2016

Bernard fra Belgien
Familie med små børn
Superior
Boede 1 nat i november 2015
Not what the hotel pretends to be
Nothing really good except transport to disney land
The rooms are small boxes without windows. They say there is a swimming pool but you don't have access to it. Food is too expensive there.
Anmeldt 13 november 2015

Kit fra Hongkong
Rejsende alene
Superior
Boede 2 nætter i september 2015
Uncomfort for Standard Room
Staff polite, Good scene on High Floor Room
Noisy in the early morning by next room guest. Not very comfort as a whole.
Anmeldt 05 oktober 2015

sung fra Hongkong
Par
Superior
Boede 1 nat i august 2015
this is a motel...
it s not a hotel....just a motel.........
Anmeldt 01 oktober 2015

sheryll fra Filippinerne
Familie med små børn
Superior
Boede 1 nat i august 2015
worst hotel
very very worst... room is too small specially the bathroom... too far from the transporation only taxi are near... receptionist dont understand much english & lobby are worst the bathroom are super dirty
Anmeldt 24 august 2015

Chun fra Hongkong
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i august 2015
very small rooms like a motel
low price near to the airport
nothing bad but nothing good, but the room looks like a motel room, and there is no air-con in the hotel corridor ......
Anmeldt 08 august 2015

Hon fra Hongkong
Forretningsrejsende
Superior
Boede 1 nat i juli 2015
Poor Staff Performance, the facilities are too old
Cleanliness
Anmeldt 21 juli 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: