Rigtig godt 7,6
baseret på 614 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 614 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,2
  • Faciliteter 7,1
  • Beliggenhed 7,4
  • Værelsets komfort/standard 7,9
  • Service 8,1
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 6,0
Sortér efter

HUI fra Malaysia
Gruppe
Deluxe med 2 soveværelser
Boede 3 nætter i november 2015
Great location with large space
Good Location,large space,comfortable stay
Great stay,walking distance to mtr station, large space
Anmeldt 02 december 2015

Verona fra Canada
Rejsende alene
Studio-enkeltværelse
Boede 6 nætter i november 2015
location
location, pricing and friendly staff
It was a very enjoyable stay.
Anmeldt 29 november 2015

Verona fra Canada
Rejsende alene
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i november 2015
location
location, pricing and friendly staff
It was very enjoyable stay.
Anmeldt 29 november 2015

Verona fra Canada
Rejsende alene
Studio-enkeltværelse
Boede 1 nat i november 2015
location
location, price and friendly staff
It was a very enjoyable stay.
Anmeldt 29 november 2015

tam fra Hongkong
Par
Deluxe Studio (dobbeltseng)
Boede 1 nat i november 2015
Convenient
Nice! Convenient
Anmeldt 27 november 2015

Verona fra Canada
Rejsende alene
Studio-enkeltværelse
Boede 1 nat i november 2015
convenient location
good location, friendly staff and clean
I enjoyed my stay very much as the hotel has lots of restaurants nearby and the MTR Kennedy Town Stations is close by as well as the A10 airport bus is also within walking distance.
Anmeldt 27 november 2015

Siew fra Singapore
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i november 2015
Good location. Near MTR n restaurants
Serviced apartment
Enjoyable
Anmeldt 24 november 2015

Valerie fra Tyskland
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i november 2015
Charming hotel in good location at fair price
Roof top, location, price
Perfect!
Anmeldt 23 november 2015

Peter fra Australien
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i november 2015
Rooms for Hobits
Clean
We booked through Agoda for 6 nights, the 1st room they gave us was the smallest room we have ever seen and we have stayed in 7 hotels in the last 40 days,after we complained we got a larger room but it was only for 1 night so we cancelled and went to another hotel, the rooms on the web site are not what you get so be careful when booking,
Anmeldt 21 november 2015

Lee fra Malaysia
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 5 nætter i september 2015
Overatted hotel and cleanliness terrible
Its location close to amenities
The room was small and crammy which was make worst by the constant blasting of the air condition right onto the bed. We have to cover ourselves with the blankets all the time and ended up waking up from sweating a few times during the night. Not a pleasant feeling at all. Shower is not pleasant either as water constantly overflow from the shower room onto the outside bathroom area during shower. The hairs left by previous visitor are left on the bathroom and shower water outlets causing the blockage and the cleaners just left them there. Will never go back to stay in this place.
Anmeldt 21 november 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: