Dejligt 6,7
baseret på 821 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Dejligt



baseret på 821 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,0
  • Faciliteter 5,9
  • Beliggenhed 8,7
  • Værelsets komfort/standard 6,5
  • Service 6,3
  • Værdi for pengene 7,3
  • Mad/spisning 5,3
Sortér efter

Timothy fra USA
Rejsende alene
Værelse med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i december 2015
Great location, safe and cheapest for private rms
This hotel has a great location and has reasonably clean rooms for the same money as a dorm style hostel. It is well managed and I have been going here for four years. It is safe with helpful staff.
Good… it was an awesome value for the money… Enjoyed the simple and friendly environment.
Anmeldt 12 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Randal fra USA
Par
Værelse med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i oktober 2015
Needs a good cleaning
Location
Walls where dirty along with ceiling, room needed a good cleaning for top to bottom. Did not fell clean at all.
Anmeldt 04 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

sanjay fra Indien
Familie med små børn
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i september 2015
Not clean
Location
Not good
Anmeldt 24 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Md fra Bangladesh
Rejsende alene
Værelse med enkeltseng
Boede 3 nætter i november 2014
Average
location, Easy to access, better stay
Anmeldt 05 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

KAZUHIKO fra Japan
Rejsende alene
Værelse med enkeltseng
Boede 1 nat i oktober 2014
Good location
Location
Location is good. Price is so cheap. The room is really small. Not clean.
Anmeldt 07 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Michelle fra Filippinerne
Par
Værelse med 1 dobbeltseng
Boede 4 nætter i juni 2015
It does the jib for what you pay for
It is really cheap. Location is awesome. It does the job - sleep in, cold a/c, working heater, clean toilet
For people who are conplaining how small it is and no free stuff, i believe they should be reminded if the price tgey paid for. We (2 of us) paid 900php (about 20usd) per day, but we had enough bed pillows a/c heater toilet.. Bldg right across tsim sha tsui mtr, aling nathan road, walking distance to the bay... Will i book again? For a few days, yes. But if going with kids, and intend to stay in the room for some rest/relaxation, this hostel is not meant for that
Anmeldt 01 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hui fra Malaysia
Rejsende alene
Værelse med enkeltseng
Boede 3 nætter i juni 2015
strategic location
strategic location,suitable for budget travellers, provide basic needed f
Meet basic expectation of budget stay. hope hotel can handle room clearance as stated time. Managed to check in after 6pm whIch in fact stated allow to check in after 2pm.Get the actual room on the next day after spending one night on the other room temporarily.
Anmeldt 26 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SOMPHOP fra Thailand
Rejsende alene
Værelse med enkeltseng
Boede 5 nætter i april 2015
Good Location
Good Location, Nice Staff, Easy to goout
Good Location but have to clean the room everyday or 2 days a time
Anmeldt 06 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SOMPHOP fra Thailand
Gruppe
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 5 nætter i april 2015
Location is Good!!
Location, Nice Staff, Suitable Price
The good location, but staffs have to clean the room everyday or 2 days a time.
Anmeldt 06 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

erwin fra Filippinerne
Gruppe
3-dobbelt værelse (1 dobbeltseng og 1 enkeltseng)
Boede 3 nætter i april 2015
Simple Budget Hotel
accessible
we're able to check-in early at 11am,
Anmeldt 04 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: