Fantastisk 8,2
baseret på 3528 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 3528 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 8,2
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 8,4
  • Service 8,3
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Laurence fra Irland
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2016
too pricey
A nice hotel but a little pricey for the out-of-town location. Facilities are excellent tho overall. Mind the tourists in the surrounding area and shopping centre. You wont be disappointed with room interior. Overall, a reasonable stay despite the price. Thank you.
Anmeldt 07 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Leilani fra Filippinerne
Familie med små børn
Superior med 1 queen eller 2 enkeltseng
Boede 4 nætter i december 2015
Great Location, we enjoyed shopping. Great foof and friendly staff, airport transfer was great and i
we enjoyed our stay in their Executive Lounge.. Food was great and reasonable. We spent our New Years Eve in the Lounge. And it was great.
Anmeldt 07 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Meng fra Taiwan
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 1 Queen Size-seng - Hotelspecialtilbud
Boede 1 nat i august 2016
pretty good hotel but internet is not complimentry
it's a pity
Anmeldt 05 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Joejel fra Filippinerne
Familie med små børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2016
Fantastic experience
Arrived almost midnight and staff were very helpful
Anmeldt 05 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Guan fra Malaysia
Par
Standard-værelse med 1 Queen Size-seng - Hotelspecialtilbud
Boede 1 nat i maj 2016
Average good
Average good
Anmeldt 04 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Isaac fra Singapore
Familie med små børn
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i august 2016
Pleasant stay!
We had a pleasant stay overall but the only shortfall is no free WiFi for hotel guests. We stayed in a boutique hotel prior to this stay, we are given a free WiFi with unlimited portable wifi. That was value added service and definitely will be one of an important factor that we look into if we plan for a longer stay.
Anmeldt 03 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wai fra Kina
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i august 2016
Prepare more for your deposit
The hotel need US 100 for deposit. Pls prepare more if live here
Anmeldt 30 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lyndon fra Filippinerne
Familie med små børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i august 2016
nice hotel with shopping and close to disney
room at little bit small. very friendly staff
Anmeldt 30 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Max fra Storbritannien
Familie med små børn
Superior med 1 queen eller 2 enkeltseng
Boede 1 nat i juli 2016
Hotel close to Airport
Good hotel location close to airport connected with the outlet mall.
Anmeldt 26 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Max fra Storbritannien
Familie med små børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2016
Close to Airport
Good stop over hotel for a long flight to Europe. Close to airport and Citygate Mall is connected to the hotel. They also have shuttle bus for free to the airport.
Anmeldt 26 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: