Rigtig godt 7,9
baseret på 1334 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1334 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,5
  • Faciliteter 7,8
  • Beliggenhed 6,9
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Service 8,5
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

Jiak fra Singapore
Familie med små børn
Deluxe-studio
Boede 1 nat i juni 2016
nice and clean hotel
nice and clean hotel
Anmeldt 15 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

hong fra Hongkong
Gruppe
Familie-suite
Boede 1 nat i juli 2016
pretty good, except the air conditioner
highly recommand, nice staff, good location it was quite hard to control the air conditioner tempture
Anmeldt 04 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JEFFRY fra Indonesien
Familie med små børn
Studio med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i juni 2016
Excellent Hotel
-Deluxe Studio Room is Great for Family Holiday -Free Mini Bar everyday -Free Breakfast everyday -Free Snack Time at 17:00 everyday -Hotel located between 2 MTR routes. -Many Restaurants and Supermarket nearby -Staff are helpful and friendly
Anmeldt 28 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wei fra Singapore
Familie med små børn
Familie-suite
Boede 4 nætter i juni 2016
Good
Good stay with free laundry available to use
Anmeldt 23 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Michel fra Canada
Par
Deluxe-studio
Boede 1 nat i marts 2016
Spacious room
Great value for money.
Anmeldt 04 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ng fra Singapore
Familie med store børn
Familie-suite
Boede 4 nætter i maj 2016
Cosy envirnoment stay though its location at night is not so safe, friendly and approachable staff.
we only manage to enjoy breakfast during our stay as most of time is out exploring for more foods. Good to have a basket of fruits for room guest. Maybe there is a option to replace beer to mineral water.
Anmeldt 03 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Suthipong fra Thailand
Familie med små børn
Studio med havudsigt
Boede 3 nætter i maj 2016
Good for Family
Nice room, service-minded staff with real Hong Kong location.
Anmeldt 18 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Eva fra Indonesien
Gruppe
Familie-suite
Boede 3 nætter i april 2016
All satisfactorily except the housekeeping
The room was nice, small but enough for the 4 of us but the housekeeping need to be upgraded as there was cobweb in our room and until 2pm, there was still no one cleaned our room. The reception was almost always busy. But the location was good as it was near a market so it was easy to buy something or find something to eat
Anmeldt 30 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Louella fra Filippinerne
Familie med store børn
Familie-suite
Boede 3 nætter i april 2016
Hotel has the most helpful staff
More than all the good facilities and the good location, it was the friendly and very helpful staff that made our stay enjoyable!
Anmeldt 26 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

HEEYE fra Sydkorea
Forretningsrejsende
Studio med 2 enkeltsenge
Boede 8 nætter i april 2016
I was satisfied with this hotel.
clean room good staff
Anmeldt 25 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: