Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 549 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Faciliteter 8,1
  • Beliggenhed 8,5
  • Værelsets komfort/standard 8,4
  • Personalet 8,6
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 7,2
Sortér efter

tan fra Singapore
Forretningsrejsende
City Queen-værelse
Boede 1 nat i juni 2014
boutique hotel with lots of freebies
bed, room, freebies
short stay for work was nice. Staff are alright, didn't really go out of their way to make me feel welcome but weren't rude either. Breakfast area could use some proper tables and chairs as hard to eat while sitting on a sofa.
Anmeldt 03 maj 2015

Beth fra Storbritannien
Gruppe
Boede 3 nætter i april 2015
Very good value for money and great location
Good value, convenient, clean
Anmeldt 28 april 2015

Anthony fra Storbritannien
Gruppe
Boede 2 nætter i april 2015
Good value and convenient location
Value for money, location and free mini bar
Anmeldt 27 april 2015

Nikolay fra Rusland
Par
City Queen-værelse
Boede 4 nætter i november 2014
Perfect stay
service, location, amenities
thanks to Ovolo social media team I got room on the 24th floor with splendid view on Queen's road Right in hotel's Instagram. Great use of smm :)
Anmeldt 08 marts 2015

Per-Arne fra Sverige
Par
City-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i marts 2015
Great
Nice location
Anmeldt 08 marts 2015

David fra Storbritannien
Par
City Queen-værelse
Boede 2 nætter i februar 2015
Perfect for a two night stop over
Staff were extremely helpful. Value for money. Central location.
Anmeldt 24 februar 2015

Roy fra Storbritannien
Par
City Queen-værelse
Boede 3 nætter i februar 2015
Excellent, friendly place to stay, recommended
The staff are great, also, the hotel provides many small touches and free items that other hotels don't match
My stay was excellent. I will be back
Anmeldt 09 februar 2015

Joyce fra Singapore
Forretningsrejsende
City Queen-værelse
Boede 2 nætter i februar 2015
Small but hip and comfortable
Modern quirky design, the Wifi service, the location
The best thing about this hotel is that they sign you for wifi at Y5Zone, which you can tap on at Starbucks, Macdonalds and malls for free. The rooms are very small though and best suites for singles or couples with minimal luggage. Very modern decor with optimists use of space.
Anmeldt 07 februar 2015

Ng fra Malaysia
Forretningsrejsende
City Queen-værelse
Boede 1 nat i januar 2015
Objective review
Design concept, free minibar n quality consumables
Great
Anmeldt 06 februar 2015

Riccardo fra Italien
Familie med store børn
City Queen-værelse
Boede 2 nætter i januar 2015
Really good
Location, cleanliness, Agoda price
The hotel is really good value for money, they even offer a daily "aperitivo" from 6pm to 8pm with free flow of alcoholic beverages and finger food.
Anmeldt 03 februar 2015


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: