Rigtig godt 7,9
baseret på 925 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 925 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,3
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 8,0
  • Personalet 7,9
  • Værdi for pengene 7,3
  • Mad/spisning 7,3
Sortér efter

andriany fra Indonesien
Par
Classic-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2016
Location is good
great location
Anmeldt 14 juli 2016

Chek fra Singapore
Rejsende alene
Classic-værelse
Boede 4 nætter i juli 2016
Good location and comfortable setting
Right within the shopping and dining district. Close to MTR. Hotel is nicely refurbished and room was comfortable.
Anmeldt 13 juli 2016

Michael fra Filippinerne
Familie med små børn
Classic-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2016
Great and new hotel!
Great renovation makes this hotel really spanking new! Location was quite good but could be better (by just 1-2 blocks!) :D
Anmeldt 12 juli 2016

silvia fra Indonesien
Familie med små børn
Classic-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 6 nætter i juli 2016
Great
Good Location. Lots of Restaurant dan Shopping Mall
Anmeldt 12 juli 2016

Katrien fra Filippinerne
Familie med små børn
Familieværelse
Boede 3 nætter i juli 2016
nice location
nice room & location
Anmeldt 11 juli 2016

Pattaravadee fra Thailand
Forretningsrejsende
Premium Deluxe Queen
Boede 2 nætter i juli 2016
Good for business trip, Good location, Close to MRT
It's very convenient for me to travel for a business trip. The hotel is located in the center of causeway bay where are close to many nice restaurants and shopping places.
Anmeldt 11 juli 2016

Pattaravadee fra Thailand
Forretningsrejsende
Classic-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2016
Very close to MRT, Good location for shopping
It's very close to MRT subway which takes only 5 mins to get there. The hotel is located near the shopping areas and nice restaurants. It's very convenient to everyone who is travelling for business or a couple or a family.
Anmeldt 11 juli 2016

Glenn fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Classic-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2016
Quick Business Trip
The hotel stay ok. Unfortunately, I was assigned a room on the 26th floor. There were people working on renovating the floor above me so the racket was horrible. The staff did warn me about this. Anyway, I hope they'll be done soon.
Anmeldt 07 juli 2016

Kirati fra Thailand
Familie med små børn
Familieværelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Good hotel
Great hotel , good location
Anmeldt 07 juli 2016

Jessie fra Indonesien
Par
Deluxe-værelse med 1 queensize-seng og udsigt over byen
Boede 1 nat i juni 2016
GREAT LOCATION
strategic location, near shopping area
Anmeldt 03 juli 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: