Rigtig godt 7,7
baseret på 6234 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 6234 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,7
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Service 7,7
  • Værdi for pengene 6,9
  • Mad/spisning 6,9
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

amy fra Singapore
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i juni 2016
Necessary
My flight booking made a stay necessary and this did the job. Simply because the passenger lounges with showers in the airport were so expensive that it made this choice a better option. Worth it to have a shower and a swim before getting back on the plane and continuing the journey. Very easy to walk to from the airport, even late at night. Felt safe.
Anmeldt 18 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Richard fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 queensize seng eller 2 enkeltseng
Boede 1 nat i september 2016
Convenient
Good hotel if you have early flight. Nothing to write home about but quick check in and check out and room was comfortable And quiet. Perfect
Anmeldt 16 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yap fra Singapore
Familie med små børn
Superior
Boede 1 nat i maj 2016
Clean & Spacious
The room is clean and spacious. This is our 3rd times staying in this hotel. I like the hotel just next to airport.
Anmeldt 16 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

kah fra Singapore
Familie med små børn
Superior-værelse med 1 queensize seng eller 2 enkeltseng
Boede 1 nat i juli 2016
Will only stay here if you need to stay overnite for transit
Location is good if you need a transit hotel closest to HK Airport. But price is expensive for a transit hotel (about US$ 180 per nite) If price is US$ 100 to $120 is more "appropriate", as location is very near to airport but very far to city area. US$ 180 can get a nicer hotel in the city area. That's why I said this hotel is meant solely for transit purposes only.
Anmeldt 15 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chei fra Hongkong
Familie med store børn
Superior-værelse med en ekstra seng
Boede 1 nat i december 2015
A pleasant stay
Very convenient, just walk to the airport without hassle and rush in the morning.
Anmeldt 14 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

batalha fra Macao
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i juli 2016
super close to the airport
nice big room and friendly staff
Anmeldt 11 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SOO fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior
Boede 1 nat i juli 2016
Near airport
sheltered walkway from airport to hotel. Excellent hotel location for meeting and business at Asia world expo
Anmeldt 07 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Laurence fra Irland
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i juli 2016
a little pricey
A little pricey but happy with the service overall. Room was well appointed and in-hotel facilities gym etc were well-kept. All in all, a happy stay. I would go back. If you're in need of airport accommodation, recommend you give this one a try. Thank you.
Anmeldt 07 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Eveline fra Indonesien
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i september 2016
Not worth if not for its location in airport
Ac not good. Bathroom flooding. Lobby dim . Towel smell of kitchen oil.
Anmeldt 07 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ravotti fra USA
Par
Superior
Boede 1 nat i september 2016
Will definitely return
Very convenient location for layovers and satisfactory staff and facility.
Anmeldt 05 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: