Rigtig godt 7,7
baseret på 6241 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 6241 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,7
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Personalet 7,7
  • Værdi for pengene 6,9
  • Mad/spisning 6,9
Sortér efter

Charles fra USA
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 queensize seng eller 2 enkeltseng
Boede 1 nat i september 2016
Near HKG airport
good value
Anmeldt 21 september 2016

Adipong fra Thailand
Forretningsrejsende
Superior-værelse med en ekstra seng
Boede 5 nætter i september 2016
Perfect hotel
Recommend to stay here
Anmeldt 20 september 2016

Adipong fra Thailand
Forretningsrejsende
Superior
Boede 5 nætter i september 2016
We love to stay at this hotel
Perfect.
Anmeldt 20 september 2016

Anupong fra Thailand
Forretningsrejsende
Superior
Boede 6 nætter i september 2016
good
good
Anmeldt 19 september 2016

Nicholas fra Storbritannien
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i juli 2016
Convenience
The hotel is very close to the airport, so it is very convenient if you need to have an overnight rest before catching the next flight.
Anmeldt 19 september 2016

amy fra Singapore
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i juni 2016
Necessary
My flight booking made a stay necessary and this did the job. Simply because the passenger lounges with showers in the airport were so expensive that it made this choice a better option. Worth it to have a shower and a swim before getting back on the plane and continuing the journey. Very easy to walk to from the airport, even late at night. Felt safe.
Anmeldt 18 september 2016

Richard fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 queensize seng eller 2 enkeltseng
Boede 1 nat i september 2016
Convenient
Good hotel if you have early flight. Nothing to write home about but quick check in and check out and room was comfortable And quiet. Perfect
Anmeldt 16 september 2016

Yap fra Singapore
Familie med små børn
Superior
Boede 1 nat i maj 2016
Clean & Spacious
The room is clean and spacious. This is our 3rd times staying in this hotel. I like the hotel just next to airport.
Anmeldt 16 september 2016

kah fra Singapore
Familie med små børn
Superior-værelse med 1 queensize seng eller 2 enkeltseng
Boede 1 nat i juli 2016
Will only stay here if you need to stay overnite for transit
Location is good if you need a transit hotel closest to HK Airport. But price is expensive for a transit hotel (about US$ 180 per nite) If price is US$ 100 to $120 is more "appropriate", as location is very near to airport but very far to city area. US$ 180 can get a nicer hotel in the city area. That's why I said this hotel is meant solely for transit purposes only.
Anmeldt 15 september 2016

Chei fra Hongkong
Familie med store børn
Superior-værelse med en ekstra seng
Boede 1 nat i december 2015
A pleasant stay
Very convenient, just walk to the airport without hassle and rush in the morning.
Anmeldt 14 september 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: