Rigtig godt 7,7
baseret på 5142 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 5142 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,9
  • Faciliteter 7,0
  • Beliggenhed 8,3
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Service 7,6
  • Værdi for pengene 7,6
  • Mad/spisning 7,2
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Nina fra Filippinerne
Par
Executive Club-værelse
Boede 3 nætter i september 2016
Not really value for money
We booked an executive club room for 3 nights. The immediate thing we noticed when we got out the elevator was the smell of smoke even if it's a non-smoking floor. Our room came with a set of toiletries that they didnt replenish after the first day. upon checkout, some members of our contingent got charged for items they did not use. There's a lot of room for improvement. Good things are: location, it's a 5 minute walk to east tsim tsa tsui station. There are a number of shops and restaurants in the vicinity. The club lounge had a good selection of refreshments.
Anmeldt 12 september 2016

Grace fra Malaysia
Gruppe
Familie
Boede 3 nætter i august 2016
Awesome stay
Amazing stay in Regal Kowloon as it is quiet compare to the main road's hotel room. Huge room compare to normal HKG standard hotel room. Stayed in 2 double bed room and is totally worth the price! A lot of restaurants and local food place just behind the hotel. Would definitely stay here again!
Anmeldt 12 september 2016

Alain fra Filippinerne
Gruppe
Familieværelse
Boede 3 nætter i september 2016
Great
Just a bit far from mtr station
Anmeldt 07 september 2016

juhun fra Sydkorea
Par
Superior-værelse med 1 queensize seng eller 2 enkeltseng
Boede 3 nætter i september 2016
trip
good!!
Anmeldt 07 september 2016

Xiao fra Australien
Familie med store børn
Familieværelse
Boede 3 nætter i september 2016
Clean and comfortable room, helpful staff
Great location, lots of shops and restaurants nearby. Very comfortable room, children the couch. Staffs are very helpful, especially during checking in/out, they helped with the luggage
Anmeldt 06 september 2016

Felisia fra Indonesien
Forretningsrejsende
Executive Club-værelse
Boede 1 nat i september 2016
Hhfdgjjkfdssssfhjk
Ddhdrgujhjjhhhhjhhbhhhh
Anmeldt 06 september 2016

Seow fra Singapore
Par
Superior-værelse
Boede 3 nætter i september 2016
Bad customer service
Staff said she couldnt speak English, and overall the staff were unfriendly - asked for shuttle bus timing but male staff at concierge were exceptionally unfriendly and appeared impatient. Will not recommend for anyone who is looking for friendly staff service. However, location is not bad and cleanliness of house-keeping is good.
Anmeldt 06 september 2016

Elizabeth fra Filippinerne
Familie med store børn
Superior-værelse
Boede 4 nætter i august 2016
Staying at the Hotel
I'm satisfied and happy
Anmeldt 04 september 2016

Edmund fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior-værelse
Boede 1 nat i august 2016
good location but is a bit expensive
good location but is a bit expensive
Anmeldt 02 september 2016

Edmund fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior-værelse
Boede 2 nætter i august 2016
good location but a bit expensive
good location but is expensive
Anmeldt 02 september 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: