Tilbage til hotelinfo

Rigtig godt 7,6
baseret på 3693 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 3693 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,8
  • Faciliteter 6,9
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 7,7
  • Personalet 7,6
  • Værdi for pengene 7,6
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter

Kai W. fra Canada
Par
Boede 7 nætter i juli 2016
Rosedale
During our stay, the hotel gave us notice of insect control on 27 and 28 July, but reluctant to give us specific date as when the insect control would take place at our room when asked. Overall the staffs are very efficient in their service. Finally ..just a reminder to any one who wants to book this hotel.-They require a cash deposit to cover the mini-bar and sabotage that may incur during your stay at check-in time. We were stunned when the staff asked us to make a cash deposit (refundable ) of HK$1,000 .Eventually we made $500.00
Anmeldt 08 august 2016

ANGELYNE Y. fra Malaysia
Par
Boede 3 nætter i august 2016
Good servise
Polite and helpful staff. A bit far from mrt.
Anmeldt 08 august 2016

Raul N. fra Sverige
Rejsende alene
Boede 2 nætter i juli 2016
Good staff
Everything nice and clean. Helpful staff and good location. Not too pricey.
Anmeldt 06 august 2016

Hisahiro K. fra Japan
Forretningsrejsende
Boede en nat i august 2016
CP is good
This time wifi doesn't work in room. IT stuff and manager tried to fix it very much but not done. Anyway very good. This hotel's problem is elevator. Very stupid program.
Anmeldt 05 august 2016

Moriya T. fra Japan
Familie med små børn
Boede en nat i august 2016
Good!!
Good!!
Anmeldt 05 august 2016

jeremy F. fra New Zealand
Par
Boede 5 nætter i juli 2016
Re brand 2 star
Poor quality everything, only good thing is location
Anmeldt 04 august 2016

kant T. fra Thailand
Rejsende alene
Boede 4 nætter i april 2016
Average hotel
The room ia just fine, but quite far from the main public trasportation like Mtr
Anmeldt 04 august 2016

Tukiran K. fra Indonesien
Familie med små børn
Boede en nat i juli 2016
GREAT LOCATION
WILL STAY AGAIN AND CLEAN ROOM
Anmeldt 02 august 2016

Dian R. fra Indonesien
Forretningsrejsende
Boede 3 nætter i juli 2016
Great location
The location is great! Not only near my business meeting, but also near with the shopping center. Unfortunately, the staffs were not quite friendly. And they took so long to process the check in. Room was clean and had enough sunlight.. yet, the bed was so hard and not comfortable.
Anmeldt 02 august 2016

Man C. fra Hongkong
Forretningsrejsende
Boede en nat i juli 2016
Clean, comfortable but location not so good
a nice hotel but little bit far away from metro station
Anmeldt 02 august 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: