2015
Fantastisk 8,4
baseret på 13049 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 13049 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Faciliteter 8,6
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Personalet 8,5
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Lum fra Singapore
Familie med store børn
Plaza Deluxe familie
Boede 4 nætter i november 2015
Friendly, nice and cosy hotel
Staffs, rooms and professionalism
Good and marvellous
Anmeldt 25 november 2015

Joshua fra Singapore
Familie med små børn
Plaza Deluxe familie
Boede 3 nætter i oktober 2015
Good classy hotel in good location
location, spacious room, good facilities
Great hotel at a convenient location right beside the MRT and shopping mall.
Anmeldt 25 november 2015

Liang fra Singapore
Familie med små børn
Plaza Deluxe familie
Boede 5 nætter i november 2015
Good hotel If you don't mind the location
Room quality, near MOKO mall and cleanliness
Anmeldt 24 november 2015

VyVy fra Singapore
Familie med små børn
Plaza Deluxe familie
Boede 2 nætter i november 2015
happy holiday
location, comfort, cleanliness
Anmeldt 24 november 2015

Shina fra Singapore
Gruppe
Plaza Deluxe familie
Boede 4 nætter i november 2015
Vacation stay
It's convenient, there's a MTR station right beside, walking distance to ladies market and etc. It's clean as well, staff there were all polite and helpful.
It's great staying there, clean and comfortable environment. Convenient. Staff are helpful and kind.
Anmeldt 24 november 2015

Andrea fra Singapore
Familie med små børn
Plaza Deluxe familie
Boede 5 nætter i november 2015
fantastic. . above expectations
room cleanliness , comfortable beds and excellent location
Enjoyable and very comfortable beddings.. very rare to find 2 queen size beds in a room. Best suited for family of four ..room price is steel though.
Anmeldt 24 november 2015

Siew fra Malaysia
Familie med små børn
Plaza Deluxe familie
Boede 2 nætter i november 2015
Big Room & Comfortable
Big Room, Comfort & Location
Big room, can fit in 5 of us. Ideal location if you are travel with young kids, its link to the shopping mall (MOKO) & MRT. The hotel has a link bridge to the Ladies night market, around 10-15 mins walk.
Anmeldt 24 november 2015

KIM fra Malaysia
Familie med små børn
Plaza Grand Plus
Boede 5 nætter i november 2015
Nice & comfortable
Aircond cool. Bed comfortable. Tv channel fantastic.
Twice stay at this hotel. Also will choose yhis nice place for next vacation. Good & convenient for us to do our vacation planning.
Anmeldt 24 november 2015

Muhammad fra Singapore
Familie med små børn
Plaza Deluxe familie
Boede 4 nætter i november 2015
Great hotel
linked to MTR Mongkok East plus MOKO shopping centre and 10 min walk to ladies street market
Room was very spacious, but tv show was limited.walking distant to the street market n convenience store or the supermarket at the MOKO shopping centre.
Anmeldt 24 november 2015

eng fra Singapore
Familie med store børn
Plaza Deluxe familie
Boede 4 nætter i november 2015
Value for money
Beside shoping mall big enough for family of 4 clean
Good stay
Anmeldt 24 november 2015


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: