2015
Fantastisk 8,4
baseret på 13034 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 13034 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Faciliteter 8,6
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Personalet 8,5
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

KAH fra Malaysia
Par
Plaza Deluxe familie
Boede 3 nætter i juni 2015
Comfortable Stay!
Comfort, Clean and Convenient with Free shuttle bus.
My stay was great, happy with the friendly staff.Definitely would come again.
Anmeldt 25 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Susan fra Filippinerne
Gruppe
Plaza Deluxe familie
Boede 3 nætter i juni 2015
NICE HOTEL
Clean, accessible to MTR and bus station and mall at its side for dining and shopping
Hoping and coming again to this hotel with my friends and relatives....
Anmeldt 25 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Richard fra USA
Forretningsrejsende
Plaza Deluxe familie
Boede 6 nætter i juni 2015
Nice Hotel but watch out!
Maid Service, Room Comfort, Pool, Access to Metro
The internet is awful, never got more than 5 Mbp and most times only 2 Mbp. If you are on business and need to communicate with USA offices, stay somewhere else. Also caution when checking out. They will try and fog in "Dynamic Currency Conversion" costing you substantially more than what your bill would be if you had let your credit card do the exchange. Example my breakfast tab was 449.00 HKD exchange rate was 57.92 hotel wanted 68.00 US. Not good.
Anmeldt 24 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yip fra Singapore
Familie med store børn
Plaza Deluxe familie
Boede 4 nætter i juni 2015
My stay in the hotel
1. Overhead shower 2. Friendly staff 3. Cleanliness
Location was convenient. Staff was efficient and friendly with little hiccups in admin work.
Anmeldt 24 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yong fra Singapore
Par
Plaza Grand
Boede 1 nat i august 2014
Nice pool. Very clean.
pool, clean, location
Anmeldt 24 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Neo fra Singapore
Par
Plaza Deluxe
Boede 3 nætter i juni 2015
The pillow was too soft.
Clean, advant grade design, hi tec
It was a good location to various attraction, there was a shelter bridge link to many places , two thumb up!
Anmeldt 24 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Bernie fra Singapore
Familie med små børn
Plaza Deluxe
Boede 3 nætter i juni 2015
5 stars stay
location, cleanliness, high security awarness
enjoyable, secured and high standard stay. will be back for my 3rd stay definitely. recommmended.
Anmeldt 24 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

jin fra Australien
Familie med små børn
Plaza Grand
Boede 4 nætter i juni 2015
Location, location
Location
Close to subway. Same building with a new shopping mall, plenty nice food in level 4. A lot nice local cheap restaurants around this area. Busy hotel with people in and out.
Anmeldt 24 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Liew fra Malaysia
Familie med små børn
Plaza Deluxe familie
Boede 2 nætter i juni 2015
go shopping. .good foods..
foods..room clean. good shopping..
Good shopping...
Anmeldt 24 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jenny fra Singapore
Familie med store børn
Plaza Deluxe familie
Boede 4 nætter i juni 2015
Good Value
Excellent Service, Clean and Spacious Room
Excellent customer service with clean and spacious room. Conveniently located near the heart of Mongkok and Moko. Will stay again on my next visit.
Anmeldt 23 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: