2015
Fantastisk 8,4
baseret på 13034 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 13034 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Faciliteter 8,6
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Personalet 8,5
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Oei fra Singapore
Par
Plaza Deluxe familie
Boede 1 nat i marts 2015
Big Room, Near MTR and Shopping Center
Big Room, Convenient Location and Airport Bus Stop next to Hotel
There is direct Airport Bus that stop in front of the Hotel. Room size is comfortable for family of 4. Opposite the hotel is a shopping centre that connect to the MTR. Plenty choices of food outlet in the shopping centre. Hotel does provide transfer to Kowloon for a fee. But is far from Kowloon and Mongkok Area by Bus, taxi or MTR. Will love to stay there again just because of the size of the room.
Anmeldt 16 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Oei fra Singapore
Par
Boede 1 nat i marts 2015
Big Room, Near MTR and Shopping Center
Big Room, Convenient Location and Airport Bus Stop next to Hotel
There is direct Airport Bus that stop in front of the Hotel. Room size is comfortable for family of 4. Opposite the hotel is a shopping centre that connect to the MTR. Plenty choices of food outlet in the shopping centre. Hotel does provide transfer to Kowloon for a fee. But is far from Kowloon and Mongkok Area by Bus, taxi or MTR. Will love to stay there again just because of the size of the room.
Anmeldt 16 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yoong fra Singapore
Familie med små børn
Plaza Deluxe
Boede 4 nætter i maj 2015
Attention to fine details
Know my needs
The hotel staff are friendly and paid even little attention to my needs. I feel safe and the room was comfortable.
Anmeldt 16 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chee fra Singapore
Familie med små børn
Plaza Deluxe
Boede 3 nætter i maj 2015
More than expectations
toiletries are replenished everyday even unused. staffs are all well-mannered & polite
Good if package came with breakfast that will be the best.
Anmeldt 16 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Richard fra USA
Par
Plaza Grand
Boede 3 nætter i maj 2015
Room was beautiful. Perfectly serviced Hip Hip Hip
the bathroom has raising screens-real sexy. Latest Internet TV. At MOKoO mall and railway-bus station
i"d recommend it in a heartbeat
Anmeldt 16 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Marilyn fra Filippinerne
Familie med små børn
Plaza Deluxe familie
Boede 3 nætter i maj 2015
Comfortable place to stay after a busy hectice day
The room is spacious enough for families with 1-2 kids. The cleanliness of the entire hotel is very good. The breakfast buffet is delicious and good even to those who are on strict diet.
I was tired the whole vacation in Hongkong because of the tour but when i go back to the hotel, Royal Plaza Hotel recharged me from all the activities because of their comfortable rooms. I love the smell of the lobby and the corridors. 😁
Anmeldt 15 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Stephanie fra Singapore
Par
Plaza Grand
Boede 2 nætter i maj 2015
not to my expectation could be better
location, spacious, entertainment
Was amused by the space of the hoteL room. However the bed curtain was very dusty. When call for room dine in the staff over the phone was not very polite either.
Anmeldt 15 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wan fra Malaysia
Gruppe
Plaza Deluxe familie
Boede 3 nætter i marts 2015
Great Location
Near MRT Station, Spacious Room, Great Location
Anmeldt 14 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

wai fra Malaysia
Familie med store børn
Plaza Deluxe familie
Boede 4 nætter i maj 2015
Good location but unfriendly stff
Location
Unfriendly staff especially when you enquiry something. Not helpful
Anmeldt 14 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tsui fra Singapore
Forretningsrejsende
Plaza Deluxe familie
Boede 1 nat i maj 2015
Great value by HK standards
Good size room with 2 queen beds. Great location on top of MTR station n large newly upgraded mall. Attentive service.
Anmeldt 14 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: