2015
Fantastisk 8,4
baseret på 13034 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 13034 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Faciliteter 8,6
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Service 8,5
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Hiew fra Malaysia
Rejsende alene
Boede 2 nætter i oktober 2014
Very comfort hotel !
Relax, comfort and enjoy !
Anmeldt 17 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Harvey fra Canada
Rejsende alene
Plaza Grand
Boede 3 nætter i september 2014
Enjoyed the luxury without the luxury price.
Great location. Great decor. great service.
Most enjoyable. Will stay again.
Anmeldt 17 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Clive fra New Zealand
Forretningsrejsende
Plaza Grand
Boede 1 nat i oktober 2014
One night in Hong Kong.
The rooms are comfortable, clean, with good amenities and good internet.
It was a pleasant comfortable stay.
Anmeldt 17 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Manuela fra Filippinerne
Familie med store børn
Plaza Deluxe familie
Boede 3 nætter i december 2013
Royal Plaza Hotel
clean, spacious rooms, facilities
Superb
Anmeldt 16 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

GEORGIA fra Malaysia
Forretningsrejsende
Plaza Grand
Boede 2 nætter i august 2014
Pleasant stay
Location, modern, clean
Anmeldt 16 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Francis fra Australien
Familie med små børn
Plaza Deluxe familie
Boede 2 nætter i oktober 2014
Value for money luxury
This is one of the few Hong Kong hotels that have double queen family rooms. The alternative of booking two rooms can be too expensive. The rooms are luxurious and staff attentive.
We had a great stay and being connected to a major mall with good value restaurant choices was a bonus.
Anmeldt 16 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Cedrick fra Singapore
Familie med små børn
Plaza Grand
Boede 4 nætter i februar 2014
value for money
good location, staff, clean
Excellent
Anmeldt 16 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Cedrick fra Singapore
Familie med små børn
Plaza Grand
Boede 4 nætter i februar 2014
good hotel
location, comfortable, clean
Fantastic
Anmeldt 16 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lavinia fra Indonesien
Familie med store børn
Plaza Deluxe familie
Boede 3 nætter i oktober 2014
Nice room, a bit far from city center
Clean room, great service, beside a shopping mall
Nice and comfortable room, located beside a shopping mall which has dimsum in food court in the morning. Near a subway station, but if you want to go to city center have to walk 10mins to another subway station.
Anmeldt 16 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jimmy fra Singapore
Forretningsrejsende
Royal Club Deluxe
Boede 1 nat i oktober 2014
Great location, cosy room!
Location, room, and location again!
The location is impeccable! Same building as the MTR and great shopping mall. Walking distance to Mongkok shopping districts and lots of local food choices! Price a bit high but considering the location and room quality, worth it!
Anmeldt 15 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: