2015
Fantastisk 8,4
baseret på 13034 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 13034 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Faciliteter 8,6
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Personalet 8,5
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Chun fra Malaysia
Forretningsrejsende
Royal Club Deluxe
Boede 2 nætter i september 2014
Walking Distance to Women Street
Direct Access to Shopping mall, Free Shuttle to Tsim Sha Tsui and Kowloon Station, 5 mins walk to Women Street
I would like to recommend this Hotel for those who come for vacation. It is direct access to Grand Century Place(shopping mall), and a free shuttle to Tsim Sha Tsui and Kowloon Station. You may directly check in Airport at Kowloon station.
Anmeldt 26 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lim fra Singapore
Gruppe
Plaza Deluxe familie
Boede 4 nætter i september 2014
comfortable & cosy
room was spacious, housekeepers n staffs were really friendly n polite, good security n service
Hotel room was great; spacious, clean and comfortable. Very pleasant stay with mtr just few minutes walk. Looking forward to the shopping mall's opening which is juz a step away from the hotel.
Anmeldt 25 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

jedd fra Kina
Gruppe
Plaza Deluxe familie
Boede 3 nætter i september 2014
Worth my money
Location, price, and ambiance itself.
Everything is great! The room itself is elegant and cozy. The only weird thing is the sliding door of the bathroom because it has no lock. But overall, it's value for money, and also, it's just adjacent to a mall and mtr station.
Anmeldt 25 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

katrina fra Filippinerne
Familie med store børn
Plaza Grand Plus
Boede 3 nætter i september 2014
best clean and spacious hotel
i love the big rooms, i love the staff from the front desk officers to the housekeeping people and i love how accessible the hotel is from the MTR
It was great! me and my sisters had a grand time. i love the fact that while waiting for your rooms to get ready you can use their health club and relax specially if you're coming from a really early flight. and the area was quiet too
Anmeldt 25 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

HAMIDA fra Oman
Rejsende alene
Plaza Grand
Boede 5 nætter i september 2014
The Hotel was fantastic, everything was perferct
The location , the staff, and the cleaness
it was very good. the only thing was the breakfast they did not have enough halal food or vegeterian
Anmeldt 25 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kevin fra Australien
Familie med store børn
Plaza Deluxe familie
Boede 4 nætter i september 2014
great location but near construction
location, location, location
the hotel is conveniently located in the hip shopping district and good food. it was clean and new perfect for me. will go again.
Anmeldt 25 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

sylvia fra Indonesien
Familie med små børn
Plaza Grand
Boede 1 nat i maj 2014
comfort room
clean room,nice location,good price
I like this hotel because they have family room and the room also nice and tidy. Just wish the receptionist would be nicer and work faster,especially when we had our baby cranky.
Anmeldt 25 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Liniwati fra Indonesien
Familie med store børn
Plaza Deluxe
Boede 3 nætter i september 2014
Hotel with good location but expensive
Good Location, Large size room and free wifi
Anmeldt 24 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

chan fra Malaysia
Familie med små børn
Plaza Deluxe familie
Boede 4 nætter i februar 2014
comfortable
room, staff, security, clean
Anmeldt 24 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Weijie fra Singapore
Par
Plaza Deluxe
Boede 2 nætter i september 2014
average stay
good location, value for money, good food
Stayed at royal plaza multiple times. Hotel staffs were Not friendly and not helpful. Housekeeping did not do a good job. Failed to replenish used toiletries.
Anmeldt 24 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: