2015
Fantastisk 8,4
baseret på 13049 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 13049 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Faciliteter 8,6
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Personalet 8,5
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

SHUJUN fra Kina
Gruppe
Plaza Deluxe familie
Boede 3 nætter i november 2015
good location with a cozy room
convenient location
it is directly above the shopping mall and railway train station is just 5 mins walk away. Room is cozy, spacious bathroom
Anmeldt 28 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chin fra Singapore
Familie med store børn
Plaza Deluxe familie
Boede 5 nætter i december 2015
This is my second visit, we still choose back same
very convenien, staff was polite n service is very good
Awesome
Anmeldt 28 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tak fra Singapore
Familie med små børn
Plaza Deluxe familie
Boede 2 nætter i december 2015
hotel
very convienent for food and shopping. MTR is just next to hotel.
Anmeldt 28 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Seng fra Malaysia
Familie med små børn
Plaza Deluxe familie
Boede 3 nætter i december 2015
Good
Good Location, Secured, clean
Anmeldt 28 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

PEI fra Malaysia
Gruppe
Plaza Deluxe
Boede 5 nætter i december 2015
Good Stay !
The room was clean, location is a little bit far from Mongkok Station. if using mongkok east mtr station, it was very convenient.
Overall the stay is good except the bed a little bit soft to sleep for elder people.
Anmeldt 28 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Guat fra Malaysia
Familie med store børn
Plaza Grand Plus
Boede 2 nætter i december 2015
comfortable stay
cleaniness and location
good
Anmeldt 28 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wong fra Malaysia
Forretningsrejsende
Plaza Deluxe
Boede 4 nætter i december 2015
Good location
Location comfort and cleanliness
Convenient location,easy to access to MRT.Room are very comfortable and cleanliness.Staffs are friendly.Walkable distance to Mongkok shopping.Overall the stay is good.
Anmeldt 28 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Crystal fra Singapore
Familie med små børn
Plaza Grand Plus
Boede 4 nætter i december 2015
5D4N Stay at Royal Plaza HK
1.Staff Performance 2.Spacious Room 3.Next to a shopping mall
Overall stay is of satisfaction except that we realized that there are empty mineral water bottles beneath the bed the first day we arrived. Informed the staff and it has been cleared out but personally feels that this should be checked thoroughly before guest check-in the room. Staffs performance are really good, very accommodating and helpful.
Anmeldt 27 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wing fra Hongkong
Rejsende alene
Plaza Deluxe
Boede 1 nat i december 2015
good
good
Anmeldt 27 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kuek fra Singapore
Familie med små børn
Plaza Deluxe
Boede 3 nætter i december 2015
Royal Plaza Hotel
they will upgraded yr hotel with no extra cost. the location is good. is above the shopping centre
Disappointed. The gym opening hours is no good. The customer services not good..and can smell smoking everywhere.
Anmeldt 27 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: